- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мм миглии ;]]
искам да ви попитам знаете ли нещо за сгъстчване на мигли .. ии какво спирала използвате за обем и далжина .. мерси предварително![]()
![]()
И аз съм за бадемовото масло
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Е на мен ми е любопитно как си ги мажете,за да не ви влезне в окото?![]()
и аз ще си купу бадемово масло
пък за маженето сиг с памук затваряш окото и леко мажеш надолупоне аз така мисля
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз го мажа с четката от стара спирала,иначе с памук или тампон ти влиза в очитеПървоначално написано от galu6a
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
и аз си търся нещо за миглите .. та това бадемово масло от аптеката ли се взима ? и колко струва![]()
Бадемовото масло от аптеката, даИ действа между другото.
от аптеката.Струва към 1-1 и нещо.Първоначално написано от Zarity
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
МерсиПървоначално написано от slynchoo
![]()
Брях,брях
аз го нанасям по следния начин:слагам на памуче,затварям окото и мажа обилно.правя го вечер като сутрин го измивам;досега не ми е влизало в очите.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз с тампонче за уши си го нанасях. Рициново масло обаче..
и аз използвам бадемово масло...
нанасям го с клечка за уши![]()
Просто аз
Ами нанасянето е лесно, или както каза Тони или и аз с четка от стара спирала го правя, както ти е по-удобно, иначе и да ти влезе малко в окото не е страшноА може да се използва и Рициново масло и двете са или 1 и нещо или 2 и нещо 3 макс, зависи в каква аптека отидеш
![]()
Моето масло е с няколко вида минерали добавени и е готово да ползва направо като маска. 2.90 - 500ml, доста голяма кутийка и мирише хубавооо![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
И аз ползвам бадемово масло,наистина действа!
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.
запалихте ме утре и аз ще си купя![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
а с кокосово масло става ли тоя номер, защото имам само такова??![]()
не мисляПървоначално написано от listafena
защо не си купиш бадемово???
![]()
бихте ли ми казали дали спиралата на "esscene" multi action e хубава
Според мен е пълна глупост да си измъчвате очите...за да си сгъстите миглитеНаистина-хубаво е ако са по-дълги,по-гъсти,но това може да се постигне и със спирала,а за специалните случаи със добавяне..мен лично ми се струва голямо мъчение да си мажа очите с масло,а и не мисля,че има особен ефект..по-добре си вземи някоя хубава спирала,която да е подходяща за теб (има такива които дразнят очите) и всичко ще е ок...не задълбавайте с миглите,каквито-такива.
i got a little Secret for ya..