.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Обучение на кучета

Здравейте! Не занех къде да пусна тази тема и за това я пуснах тук. Ако модераторите сметнат, че мястото и не е тук да я изтрият.
    Та така, пуснах тази тема, за да може да си обменяме съвети и информация за обучението на кучета.
    Ако някой има въпроси за дресировката на кучето си да пише тук.
    Моят проблем е: кучето ми е на 2 месеца и иксма да го науча на командите "Седни", " Стани" и " Ела Тук".
    Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен!
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Мега фен Аватара на ameli
    даааа, разбрахме, че имаш ново куче и се вълнуваш покрай грижите му .. със здраве да си го гледаш ... но толкова ли е трудно да си купиш една книжка за твоята порода (личи си, че това ти е първото куче). там би трябвало да пише всичко - от храна, проблеми, игра, дресировки и т.н. мисля, че книжката ще ти е от полза това е една от многото примерни, които намерих http://ku4eta.vsi4ko.net/ за справки: чичо Гугъл

п.с. Когато кучето направи нещо добро, му кажи браво и му дай гранулка да кажем. за седни-буташ му дупето на долу (поне е малко и ще ти е леесно)и казваш седни. като седне пак му казваш браво и му даваш нещо дребно за ядене. и така за всичко айде успех
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    даааа, разбрахме, че имаш ново куче и се вълнуваш покрай грижите му .. със здраве да си го гледаш ... но толкова ли е трудно да си купиш една книжка за твоята порода (личи си, че това ти е първото куче). там би трябвало да пише всичко - от храна, проблеми, игра, дресировки и т.н. мисля, че книжката ще ти е от полза това е една от многото примерни, които намерих http://ku4eta.vsi4ko.net/ за справки: чичо Гугъл

п.с. Когато кучето направи нещо добро, му кажи браво и му дай гранулка да кажем. за седни-буташ му дупето на долу (поне е малко и ще ти е леесно)и казваш седни. като седне пак му казваш браво и му даваш нещо дребно за ядене. и така за всичко айде успех
    Благодаря.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Най-добре наистина купи книжка, в тях има обучения за команди, обяснения как да се грижиш за кучето.
    Иначе,както каза ameli, като го учиш и изпълни това, което си му казал, му давай гранулка.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    наистина си купи някаква добра книга и започно да го обучаваш... няма да съжаляваш, като го научиш ПОНЕ на тези команди - легни, седни, ела, стой, до мен, на място, след това само ще му се наслаждаваш...

първото ни куче /канадски вълк - уникални кучета!/ татко го обучи... перфектно, изпълняваше ВСЯКАКВИ команди за които можеш да се сетиш..

а твоето куче какво е? - защото не всяко куче подлежи на дресура
    <N>

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    наистина си купи някаква добра книга и започно да го обучаваш... няма да съжаляваш, като го научиш ПОНЕ на тези команди - легни, седни, ела, стой, до мен, на място, след това само ще му се наслаждаваш...

първото ни куче /канадски вълк - уникални кучета!/ татко го обучи... перфектно, изпълняваше ВСЯКАКВИ команди за които можеш да се сетиш..

а твоето куче какво е? - защото не всяко куче подлежи на дресура
    Моето е женски голдън ретривър.
    Благодаря Ви за отговорите.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си