- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамувам се
Здравейте!
Прочетох внимателно темата http://www.teenproblem.net/f/viewtop...asc&highlight= , защото точно от това се интересувах и исках да разбера нещо повече. И аз имам този проблем( ако мога да го нарека проблем) и до някаква степен се притеснявам от това. Девствена съм, с приятеля ми още не сме правили секс. Давам му да ми пипа и целува гърдите,но като си насочи ръката към клитора ми,се дърпам.И аз самата не мога да си обесня защо го правя..
Не ме е срам от него,не би и трябвало.. Също така не мога и да си сложа ръката в/у неговия полов орган( освен през дънките) - искам,но нямам смелост. Доста тъпо е от моя страна
Помогнете ми,ако можете.. Какво да правя за да е нормално всичко?
*Лиспва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
На колко си?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
16![]()
Първоначално написано от Hilary_
да ,наистина на колко си?
Може би усещаш ,че извършваш нещо нередно..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ами не си готова явно за такива неща..
Спокойно-Т`ва не е проблем.
Когато наистина го желаеш ще се случи..не насилвай нещата..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
просто не си готова ти сама ще го направиш като дойде дадения момент![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ох помислих си, че си някоя лапетия ..![]()
Ами добре запитвала ли си се защо не ти достига смелост?![]()
Казваш, че ти се иска, а не ти достига смелост?Знам ли може би се притесняваш, че няма да го направиш "правилно" макар, че няма правилен начин стига да го правиш с желание съм сигурна, че ще му хареса .. и все пак от колко време сте заедно? Смисъл може просто още да е раничко за тези неща?
![]()
Priceless .. <3
ще ако беше "лапетия" кво?Първоначално написано от Hilary_
еми ако беше на 13 определено нямаше да е много хубаво ..Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Priceless .. <3
от 2 месеца сме заедно..![]()
изчакай още .. явно не си готова .. кажи му, че не искаш да избързвате ако те разбере добре ако не да си гледа работата ..Първоначално написано от ccappyy
![]()
Priceless .. <3
Права си.. Благодаря ти много![]()
Време ти е да те шибат,викам аз.Аз тогава бях много разгонена,не че и сега не съм,ма се чукам с по-малко и отбрани хора.Първоначално написано от ccappyy
Първоначално написано от GangbangGirl
като гледам и Gang Bang те кефи![]()
Браво,браво
![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Мамо ... Мамо . Тема ли е чудо ли е ... По принцип съм привърженик на "Сам си научи" тъй че по добре с времето ще разбереш :P
Кефи я или само така си говори, както правят 99% от момичетата по тези теми?Първоначално написано от scarlett8
Нека маратонът да започне сега!
Изчакай докато си готова - и твойто време ще дойде. :P
Hilary_ написа:
ох помислих си, че си някоя лапетия .. Laughing
Ами добре запитвала ли си се защо не ти достига смелост? Surprised
Казваш, че ти се иска, а не ти достига смелост? Surprised Знам ли може би се притесняваш, че няма да го направиш "правилно" макар, че няма правилен начин стига да го правиш с желание съм сигурна, че ще му хареса .. и все пак от колко време сте заедно? Смисъл може просто още да е раничко за тези неща? Surprised
ako obichash ne si davai tupite mneniq draznq se samo da gledam tvoite tupi mneniq dete !
затова, че се интересува?Първоначално написано от Hilary_
като не знаят ви пречи, като питат пак ви пречи...
Вие тия връзки на кантар ли ги мерите?Първоначално написано от miminko
![]()
2 дни или 2 години каква е разликата освен че ще сте пропиляли сумати време млади сте сега е времето да грешите и да се учите радваи се че твоя човек те е чакал сега е време да действаш малко по-смело![]()
![]()
![]()
Да, най-малко 5-6 години. Дотогава фурната ти ще е достатъчно загряла.Първоначално написано от Hilary_
Подкрепям SAHO
One 4 the money , two 4 the show
Определено не си готова за първия път ! Направи го тогава,когато си най-сигурна,когато наистина се почувстваш готова.Тогава нещата ще се наредят сами. Не се притеснявай ! Успех !![]()
На 16 си и искаш първия път да ти е с момче,което познаваш от 2 месеца?Ами,ще ти кажа само да изчакаш за да не съжаляваш цял живот след това.На момчетата не им пука,ама при нас е друго.Аз съм с моя шушляк вече година и 7 месеца и още не му се давам.Ама поне знам,че когато и да го поискам,ще е правилно,защото е доказал,че ме обича с цялото това чакане.
Недей,ако не си сигурна.