- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамувам се
Чак пък цял живот да съжалява.. Според мен му придавате прекалено много значение на този първи път.. от страна на чувства, де.. не на възраст.. Не мисля, че има кой знае какво значение първият път от останалите пъти.. да не говорим, ч епри 50% от случаите първият път е пълен провал.. така че.. незнам.. моето мнение е, че не е чак толкова важно. Не казвам, че е маловажно, ама чак пък толкова...
Той е година и 7 месеца с теб и в същото време сигурно е :Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
от половин година с Иванка
от 2 месеца с Мартинка
от седмица се вижда с Герганка
а след снощи може да се каже, че е и със Снежанка
Да не правиш година и 7 м. секс с някой, а само да го дразниш е подсъдимо! Знаете ли какво се случва с мъжките тестиси след като продължително време са били под възбуда и накрая не са свършили - БОЛИ! а съм сигурен, че твоят приятел често се възбужда особено когато се целувате!
Помисли си дали си права!
Нека маратонът да започне сега!
+1 Аз бях около 1 месец с приятеля си,когато правихме секс..и НЕ съжалявам.Първоначално написано от heiress
Аама авторката щон има нещо,което я спира,значи не е готова за това..
Първоначално написано от SexyZnayko
Спести си мнението за себе си.Много ясно,че ще ме чака.На 15 съм,той е на 17.Едно време като са го правили на по 20 не са умирали хората.![]()
Съгласен съм със SexyZnayko!А ти колко мислиш че ще те чака още??
Jitomir слабо ме вълнуваш .. като не ти харесват не ги чети ..![]()
iLovePussyJuice не ми пречат .. всеки си преценява сам за себе си .. както и всеки има право да си изкаже мнението! След като тези 13 годишни питат поне 50% нагоре не питат само, за да знаят, а и да го приложат ..МОЕ МНЕНИЕ!!!
спрете да се заяждате като не ви харесва нечие мнение и не отговаря на вашето почвате .. много дразните ..Просто го подминавате и това е толкова ли е сложно?
За к'во тряя влизаме в некви спорове и да се разваля темата .. който има нещо да ми казва да го прави на лично!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
седнете да ядете и пиете и се напийте като прасета да видим тогава не само че ще го пипаш ми няма да можеш да си го извадиш от устата![]()
BON JOVI IS THE BEST ROCK BAND !!!!!!!!!!
Xtreemfreeride - искам да ти кажа нещо но да знаеш че няма да ти хареса ...
Имам си гадже от 2 месеца и не мога да опиша колко много я обичам , и как бих направил всичко за нея ! Но като мъж се познавам мн добре и съм сигурен че достатъчно ми е познато какво е да не правиш известно време секс , и на моменти като се сетя ми е адски гадно за това че за 2 седмици без секс изневерих на гаджето ми , не защото съм привързан към другата просто щото ми е лесна и не трябва да се занимвам с глупости... За година и седем месеца аз мога да заложа квото поискаш от мен че той ти е изневерил поне 2-3 пъти.
Радвам се че момичетата вярват в онази романтична любов по книгите която ние успяваме да ви дадем първите месеци (само за да покажем колко силни са чувствата ни към вас) но от там нататък ако вие не ни доставяте каквото ни трябва, ние си го намираме другаде...
Това след дълго време като ти е наървен хуя , че после топките те болят адски мн (ако не си направил нищо) е СТРАШНО ВЯРНО , не го прочинявайте на гаджето си!!!
По темата: Мазгата е прозрачна в повечето случаи , много леко солена, леко лепнеща и не оставя петна просто мокри прашки , чаршафи и вс до което се допре... Бяла мазга е проблем - това е Бяло течение , отиваш на лекар за да ти предпише лекарства за инфекцията ...
може би подсъзнателно не си сигурна в него
Просто аз