Xtreemfreeride - искам да ти кажа нещо но да знаеш че няма да ти хареса ...
Имам си гадже от 2 месеца и не мога да опиша колко много я обичам , и как бих направил всичко за нея ! Но като мъж се познавам мн добре и съм сигурен че достатъчно ми е познато какво е да не правиш известно време секс , и на моменти като се сетя ми е адски гадно за това че за 2 седмици без секс изневерих на гаджето ми , не защото съм привързан към другата просто щото ми е лесна и не трябва да се занимвам с глупости... За година и седем месеца аз мога да заложа квото поискаш от мен че той ти е изневерил поне 2-3 пъти.
Радвам се че момичетата вярват в онази романтична любов по книгите която ние успяваме да ви дадем първите месеци (само за да покажем колко силни са чувствата ни към вас) но от там нататък ако вие не ни доставяте каквото ни трябва, ние си го намираме другаде...
Това след дълго време като ти е наървен хуя , че после топките те болят адски мн (ако не си направил нищо) е СТРАШНО ВЯРНО , не го прочинявайте на гаджето си!!!
По темата: Мазгата е прозрачна в повечето случаи , много леко солена, леко лепнеща и не оставя петна просто мокри прашки , чаршафи и вс до което се допре... Бяла мазга е проблем - това е Бяло течение , отиваш на лекар за да ти предпише лекарства за инфекцията ...