- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще реагирате на това нещо?
Имам си сериозна приятелка от 2 години и половина, но последната година си имаме проблеми та това няма значение.. сега бяхме скарани месец някъде и днес се видяхме..и аз с такова голямо желание исках да я видя, но тя ми сподели нещо което ме шокира и ми развали желание за каквото и да било --> Значи всяка година я карам да дойде с мен на нова година и всеки път казва на другият ден сам на работа и ще си я карам вкъщи и аз след дълго мрънкане приемам факта и така 3 години пропуска с мене НГ та проблема е че тая година я молих цял месец да дойде с мене и тя пак същото оправдание. И днеска така ми казва бях си до 22:00 вкъщи и дошъл колега някъв с приятели и я накарали да отиде с тях на купон за НОВА ГОДИНА( Аз нейното гадже я моля цял месец да дойде с мене, а с някви непознати се навива за 10 мин).. та като се видяхме сега реагирах все едно нищо не е станало, но отвътре ми избива на бяс за такава долна постъпка...може сега да кажете късай я ама я обичам и не е толкова просто незнам дали ще забравя това което е направила..кажете си мнението, но не бъдете много крайни..може да изглеждам глупак в ситуацията, но я обичам и незнам какво да правя.. Аз и казах че това е тъпа постъпка тя каза че не се чуства виновна...
![]()
Ориентирвай се към завършек на връзката ви.Аз ако съм на твое място - да съм прекратила всичко.Въобще няма да го търпя това.![]()
Big or small, lies are lies!
нормално е да се ядосаш...женските сме тъпи*о да казах го*
гадно е постъпила...
лигла..
;д
Да лигла на 20 год ...гони 21..Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Много съм разочарован...![]()
![]()
![]()
жените сте много долни понякога, като ви обича някой му се качвате на главата..
а аз можех да избеснея днеска ама какво да се скараме пак и да не я видя пак цял месец...затова реагирах спокойно колкото можах..![]()
още повече, чеее е 3 години..Първоначално написано от vagarious
![]()
I don`t care .. ;] ..
мн кофтинз,може да не е искала с тебе да прекара НГ,смсисъл можед а не е искала с тая компания с която е знаела,че ще си на НГ,може да не и допада и за тва да си е намерила оправдание
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от aspect
и що да те съветваме, тоест - заповядваме, да скъсаш с нея? Верно, много тъпа постъпка, ама заслужава ли си? Ти пробва ли поне да я питаш защо го е направила?
п.п. Не я защитавам, обективна съм. Иначе мисля, че е тъпа лигла както някой хора по-горе![]()
hating you makes me all warm inside : )
Доста подла постъпка от нейна страна.
А винаги ли прикриваш така чувствата си.Дори да си й бесен си траеш?
Сигурно трябва да си изпуснеш нервите,за да й вземеш страха.Може да е свикнала да й се разминава.Не позволявай да свикне с това.
Е тя по принцип си е домашарка пък аз обичам да се забавлявам купони, диско и т.н. та много пъти съм я карал с мене ама за нея по важна е работата..та с хората дето бях и е приятно просто каза, че така се е получило карала си с техните нова година до 22:00 и по някое време и станало скучно и се звъннало на вратата и какво гледа шефа и от работата с още 2 подпиинали момчета и за 10 минути я навили.. а аз съм сигурен че с нас щеше да си изкара много по яко...Първоначално написано от soul1199
и сега незнам как да реагирам да и простя ли или да задълбоча проблема, че тамън сме се горе долу сдбрили, а тя го приема все едно нищо не е станало а дълбоко в мене съм много бесен и ми идва толкова много лоши неща да и кажа ама с риск да не я видя повече
говори с нея,няма смисъл да си криеш чувствата,кажи й че не ти е станало приятно от факта,че се е навила да ходи с онези,а с теб-неПървоначално написано от aspect
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз съм търпелив човек докато не гръмне фитила тогава става страшно.. ако беше някоя друга досега да сам я скъсал 10 пъти ама проблема е че ми в влязла под кожата...преди и аз бях така за нея вече не съм сигурен в нищо щото само за работа мисли откакто почна работа всичко отиде по дяволите иначе преди всичко беше като на приказка...сега не ми пуска и секс щото съм и бил мрънкал само да се виждме и секс да правиме, а аз просто искам всичко да имамe в връзката...преди даже всеки ден го правехме сега няма сексПървоначално написано от disGLOster
![]()
![]()
и незнам докога ще я търпя..и и викам що не ме скъсаш а тя вика че ме обичала и много държала на мене само каза че съм я отвръщавал с моето поведение...
Т'ва момиче е зле.В пълния смисъл на думата "зле".
На твое място сериозно бих се замислила,дали ме обича.![]()
![]()
Офф,тая па к'во се прави на интересна?!На 20 години?!А после се спори,че ние,по-малките не сме знаели какво искаме и бла-бла-бла...
Бъди си с нея,но вече не й обръщай такова внимание,спри да я тъсиш и т.н.Ако тя не те потърси и не прояви желание да се видите,направо я зарязвай.Не си заслужава да си тровиш нервите за такава.
Може да не е искала да откаже на шефа си...
Знам ли, и аз не го разбирам това. Бих зарязала работата си и бих била с любимия си. Ама разни хора, разни идеали...
Трябвало е да й покажеш, че не ти е приятно. Не да вдигаш луди скандали, но не и да си го държиш в теб. Тя сега от къде да знае, че ти си бесен? Пък ти нищо няма да спечелиш, ако си мълчиш само и си го държиш в теб.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
е писах и СМС-и тя така ми върна:Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
1-vi nikoi ne te kara prejivqvash ne6to, ni6to ne e stanalo za da go prejivqvqsh...( тука и казах, че като се прибирах към нас ми стана много тежко от това което чух и че постъпката и е много тъпа и долна)
2-ri otnosno nova godina prosto vseki si napravi razli4ni planove.tova e vsi4ko!!!
3-ti 6te te pomolq samo da ne ti hrumne da idvash do rabotata i da pravish prostotii, i da me izlagash pred horata
4-ti za6toto imash imash dosta razvinteno vuobrajenie, tova e vsi4ko koeto 6ti kaja...( а тука си мисли, че ще ходя да се бия с шефа й щото знае че съм луда глава и си пазя мойто ако трябва и с бой ама е в грешка не мислех да ходя да се бия)
и да не кажете, че съм някъв смотаняк не е така на 23 години съм имам доста опит, но жените са трудно разгадаеми същества и на всяка възраст е възможно любовта да ви оплете в мрежите си и да се появят такива проблеми - да аз ще се справя с ситуацията просто исках да споделя да ми олекне и да видя вие какво ще кажете по въпроса..![]()
Това, което можеш да направиш е да си сериозно обиден доста време..., ако и пука поне малко ще се мазни и ще се опитва да оправи нещата. Абе копеле какви са тия връзки 3 години "последната година се караме" ееее не. Аз, ако издържа някоя повече от 2-3 седмици, пак добре. Чак не мога да си го представя.Първоначално написано от aspect
Temet Nosce
벨야카
годините не са фактор...а и не всяко момиче "се качва на главата" на момчето,което я обича..Първоначално написано от aspect
![]()
ехх защо всички са ''за'' да късате..така ли се решават проблеми.. говори отново...обесни й,че си държал много да е била с тебе и ти е било неприятно от факта,че е била с друга компания..може пък да си има причина и да ти каже каква е тя![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
А мислил ли си си ,че може да ти изневерява?![]()
Били сте скарани месец ... т.е. на Н.Г. също сте били скарани,така че е нормално да не иска да излиза с теб
Освен това,защо не я попиташ,каква е причината да не иска да празнува с теб?!Може би няко от компанията ти я дразни ... или си има няк'ва друга причина![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
супер смотана постъпка поговори с нея и й кажи как си се почуствал
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Говори с нея. Не си затваряй очите, само за да не я загубиш. Проблемите трябва да се решават, а не да се премълчават![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от aspect
1-во Тоя тип е шеф .
2-ро Тя може и да се е почувствала длъжна да отиде .
3-то Намирисва ми на гнило и на абсолютно курвенска история ...
ПС- Махай я тая . Нищо чудно и да има сексуални отношения с този шеф . Ти си и гадже, тя ти отказва , а тръгва с някакъв си там ? Мислиш ли че с такъв човек имаш бъдеще ? Все пак имате три години връзка , а по време на връзката ви тя ти е отказала неведнъж да прекарате заедно НГ ! ХА
Нито разговор ще ви оправи , нито побой , нито свалянето на звезди . Забелязвам тук силна проява на егоизъм от нейна страна . Не за това че не е дошла с теб на НГ , а защото ти е казала "Че не се чувства виновна" . Намери си нещо по-добро .
Обаче според 1-во и 2-ро , тя може да е била длъжна да отиде . Благодарение на което по-горните ми размишления отпадат . Силно се надявам да откриеш сам решение на проблема ти . Успех !
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин