- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ''Gossip Girl'' или ''O.C''
кой от двата сериала харесвате повече и защо ??!
Gossip Girl - Клюкарката
„Клюкарката“ (на английски: Gossip Girl) е американски тийн сериал, базиран на едноимената книга на Сесили фон Цигезар. В него се разказва за живота на тинейджъри, живеещи в елитната част на Манхатън - Ъпър Ист Сайд (Upper East Side). Основните персонажи са Серена Ван Дер Удсън, Блеър Уолдорф, Дан Хъмфри, Натаниъл (Нейт) Арчибалд, Чък Бас и Джени Хъмфри, ученици в елитните частни училища Констанс Билард (девическото училище) и Сейнт Джуд (момчешкото училище), където социалният статус е от първостепенно значение и запазването и изграждането му пораждат редица интриги.
„The Gossip Girl Blog“ е името на блог, където Клюкарката разказва всичко за ЗА и ОТ Ъпър Ист сайд, директно от живеещите там. Тя контролира живота им, тя поставя правилата, пуска първа новините и плете интригите. Всеки иска да знае коя е тя, но никой не може да разгадае самоличноста й.
или ''The O.C. - Кварталът на богатите ((:
„Ориндж Каунти“ (на английски: The Orange County или The O.C.) е американски сериал, излъчвана по канала FOX за САЩ. Първият епизод е излъчен на 5 август, 2003. Шоуто разкрива живота на млади хора и техните семейства от окръг Ориндж в щата Калифорния. Кварталът на богатите се излъчва в над 50 страни по света. Въпреки големия му успех рейтингът с всеки сезон намалява и затова FOX реши да спре снимането му. Финалният епизод се излъчи на 22 февруари 2007 по FOX.
Music (:
Maybe I am inLove (:
Well .. I feel like whatever ''-
мм, Клюкарката..
но и ОС - 1-те сезони >.>
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Gossip Girl определено ме заинтригува повече от O.C.
Audio ergo sum
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
и двата ми харесват, но предпочитам Клюкарката![]()
Gossip Girl![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
трябва НАЙ-НАКРАЯ да гледам Клюкарката![]()
we are rockstars.
Клюкарката..
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
не мога да избера![]()
и двата много ми харесват
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Нито единият. Гледала съм ги и двата, хващали са ми окото за известно време, но нито един не мога да причисля в графа любим. Все пак ако трябва да избирам, ще бъде O.C. поради три причини: 1) Оттам прослушах The Subways; 2) Сет Коен е страхотен; 3) Първият филм, в който гледах Оливия Уайлд, още оттогава я заобичах![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
О.С. го ненавиждам . Брутално глупав ми е![]()
и Gossip Girl не е нищо особено , но все пак е по-добре
Memento mei, memini tui!
И двата сериала са безумно глупави, но ако трябва да избирам, бих избрала O.C. . Там поне се обличат по-хубаво. В малкото серии на Gossip Girl, които съм гледала, момичетата винаги са облечени нелепо.
anql4etyyy11, какво ново и модно бе?Повече ми харесва Gossip girl, но не защото е нов и моден
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Виждам, че Клюкарката не е подминала и този форум.Наред с всички коментари да ви предоставя и моето мнение по въпроса.
Първият път, когато се натъкнах съвсем случайно на сериала си казах" леле прилича на Квартала на Богатите" и реших да го гледам.В процес на гледане....бих казала, че и двата сериала си имат своите пикантни истории, но и двата са еднообразни...
Да, хората се влияят от модата в днешно време.Сега на гребена на вълната е Клюкарката, след някой друг месец ще е друг сериал!
Ако все пак трябва да избирам м/у Квартала на богатите и Клюкарката...ще избера реалния живот!Онзи там зад прозореца...
You know you love me ...
...xO xO Gossip Girl
Gossip Girl. :P
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..