Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
Случвало ли ви се е да бъдете привлечени от някой, когото познавате съвсем бегло, само по име?Да не знаете що за човек е, да нямате представа дали характерите ви са сходни, но въпреки това да копнеете да бъдете с него?Да изтръпвате, когато задържа погледа си върху вас?
Първо ще отговоря на това.
Ами,да,случи ми се.И беше най-прекрасното нещо,което ми се е случвало някога.Със въпросния човек излязохме един път,поговорихме за час,изпрати ме и преди да се прибера тръгнахме.Година и 7 месеца споделям живота си с тоя шушляк.

Сега за теб.
Правилно мислиш,че можеш да си докараш злобата й,ако й го вземеш.Но пък щом си си го набелязала/харесала..нали знаеш,то не пита.И няма да ти казвам да го опознаеш на всяка цена.Просто се опитай да поговориш с него за да си сигурна,че той би те харесал повече от момичето му.Може и да се издъниш,замисли се.
Попринцип съм против разделянето на двама души,каквито и да са техните отношения(защото не винаги всичко е така,както изглежда от страни),но ако тя е тъпа кифла,забий я в земята,че да види какво е земно ядро. бъзик