.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен

Косата ми падааа много

По принцип нямам косопад, но при последните две къпания забелязвам, че ксоата ми пада адски много ... направо с кичури ... много се притеснявам ... по принцип не пада толкова много, но вляза ли в банята просто е ужас ... какво да я правя ? ... има ли някиой същия проблем като моя ? ... възможно ли е да е от сезона ?

Спри да я третираш с вредни неща.Не си помисляй за преса,лакове и т.н.
    Прави си домашни маски(аз лично предпочитам тях пред купените).Може да си вземеш и шампоан с коприва.Копривата определено върши работа
    !
    I'm not in love this time,this night...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    от сезона е.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Първо отиди на лекар,не е нормално толкова много да капе (както го описваш ти).После можеш да пробваш с домашни маски с хума и кисело мляко.Можеш и да пробваш с конски витамини (не се ебавам,ако незнаеш ще ти обесня) те подсилват и сгъстяват косата за много малко време.Успех!

Голям фен
    Тя по принцип не пада, но просто тук от няколко дни пада много, когато я мия ... а преса може да се каже, че не ползвам ... много рядко ... косата ми почна да капе след като използвах една пяна на Wellaflex ( може да е била и развалена ) ... коя е най - добрата домашна маска за подхранване ? ... не ми трябва за гъстота, защото косата ми е достатъчно гъста ... наистина ще съм ви много задължена, ако ми препоръчате някоя хубава домашна маска ... а иначе ползвам шомпоана на Wash & go и балсама ... понякога маска на Farmasi ... НИКОГА НЕ СЪМ СИ ПРАВИЛА ДОМАШНИ МАСКИ

Град
    [На Метри От Земята]
    аз ползвам маска за коса на Глис пише против накъсване на косата (една розова) и спря да ми пада косата... може и да е от нещо друго, но аз си мисля, че е от това
    иначе може и да е от сезона
    Просто аз

Маска с Тривитаминол.Невероятна..
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    аз ползвам маска за коса на Глис пише против накъсване на косата (една розова) и спря да ми пада косата... може и да е от нещо друго, но аз си мисля, че е от това
    иначе може и да е от сезона
    [*][*][*] The Pr0digy[*][*][*]

Голям фен
    А има ли някакви хубави домашни маски без Тривитаминол ?

Има разбира се.. порови се в нета.. или виж моята тема съмдала доста неща, които са без Тривитаминол.

Голям фен
    Еми аз търсих в нета, но все някакви с олио ... пък да си сложа олио на главата ? - как ще го измия после ? ... знаете ли някаква специално за косопада ??

Пяната е...и не е само на теб.Първите няколко пъти,когато използвах пяна на Велафлекс и косата ми започна да пада много...наистина много.Направо на кичурчета от 20тина и повече косъма..винаги когато пипнех падаше.1-2 седмици след като косопада започна внезапно спря..аз поне не съм се мазала с абсолютно нищо...просто спря.

Относно маски против косопад можеш да пробваш една от тези:
    http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=8180
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Първо отиди на лекар,не е нормално толкова много да капе (както го описваш ти).После можеш да пробваш с домашни маски с хума и кисело мляко.Можеш и да пробваш с конски витамини (не се ебавам,ако незнаеш ще ти обесня) те подсилват и сгъстяват косата за много малко време.Успех!
    Можеш ли да ми обясниш какви са тези конски витамини и как се изпозват? Както го описа, на мен точно такова ми е нужно.

Между другото, отдавна се каня да си взема Тривитаминол, но косата ми се омазнява бързо и маската с Тривитаминол може ли да ускори процеса (все пак си я мия през ден и тотално ще я изтощя ако почне да се омазнява от маската). Заеега обаче съм по-склонна на въпросните витамини, ако някой се навие да ми обясни какво са.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Цитирай Първоначално написано от courtney
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Можеш ли да ми обясниш какви са тези конски витамини и как се изпозват? Както го описа, на мен точно такова ми е нужно.

Ами купуват се от ветериарните аптеки и са хапчета+мазило.Хапчетата се трошат в мазилото,и се мажеш 1 път на седмица.Имам братовчедка абитюрентка тая година,и като и казах за 1 месец косата и стана чудна!

Голям фен
    А добре ли е за хората - и то за главата ? ... Каква е цената им ?

Harum_Scarum, много ти благодаря, ще го потърся. Само да попитам - преди къпане може ли да се използва (и ако може, колко време трябва да стои преди да го отмия със шампоан) или му е друг начина на употреба? И още нещо, омазнява ли допълнително косата, че това ми е голям проблем? :d

Извинявай за много въпроси. :Д
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си