.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Любовта :)

Любовта :)

Странно е чувството, не съм го изпитвал до сега.. приятно е, мисля за нея,щастлив съм когато съм с нея, мога с часове да си говоря с нея, да я гушкам, да я целувам... когато съм с нея не се притеснявам да се държа като самия себе си..когато не я видя повече от 1 ден или не я чуя чувствам някаква топка в стомаха, направо сърцето ме заболява, а когото съм с нея съм спокоен и повече от щастлив, не усещам как минава времето. Това ли е любовта ? До сега не съм се привързвал толкова към някое момиче? Да се отдам ли на чувствата?..според мен си заслужава, но един ден може да ме боли доста )) Трудно ми е да опиша с думи чувствата си... Това ли е любовта, за която всички говорят ?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Любовта не може да се опише,това може само да го изпиташ и само ти може да знаеш какво е това което изпитваш.А дали си заслужава-според мен винаги си заслужава все пак има и хубави моменти,и болката е донякъде неизбежна

Re: Любовта :)

Цитирай Първоначално написано от Vasiprasi
    Това ли е любовта ? До сега не съм се привързвал толкова към някое момиче? Да се отдам ли на чувствата?..според мен си заслужава, но един ден може да ме боли доста )) Трудно ми е да опиша с думи чувствата си... Това ли е любовта, за която всички говорят ?
    това може би е само част от любовта.. отдай се и я изживей напълно.. пък каквото ще да става! радвай се на такива хубави моменти защото някой хора никога не успяват да ги изживеят..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    времето ще покаже,отдай се напълно на щастието,то се зане,че като приключи ще боли,но живей сега
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ако се чувстваш щастлив с човека до себе си - да,това е любовта.
    И,да,отдай се на чувствата си,да видиш още колко по-щастлив можеш да бъдеш.

И аз така се чувствам като съм с моя.
    Разбира се, че си заслужава. (:
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Всеки човек възприема различно любовта.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Аз съм в абсолютно същото положение сега .. Да ти кажаа най-добре се отдай напълно на чувствата , изживей докрай любовта си и граби от нея с пълни шепи .. споделената любов и миговете които се изживяват през това време са най-хубавото нещо в живота !!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    да
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Както каза някой по-горе, това е само част от любовта.
    Това, да се притесняваш много за някого, когато му има нещо; това, да искаш той да е щастлив и да се опитваш да го направиш такъв, да даваш всичко от себе си; това, да те боли, когато сте скарани; когато нещо ти се случи, да нямаш търпение да го разкажеш точно на него; да искаш да си представяш бъдещето с него; да можете да разчитате един на друг; да се подкрепяте винаги;..

Всичко това (и не само) е любов.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си