.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Проблем

Проблем

Чувствам се ужасно.Имам си приятел и много го обичам.Всичко си беше наред,докато преди няколко дни не видях малката му сестра (12 год) да движи с една компания от наркомани.Наистина се уплаших,защото нещата с наркотиците са страшни...Тя е само на 12 за Бога!Та както и да е казах на приятеля ми с най-добри намерения.Просто наистина искам тя да не тръгне по лош път от толкова малка.Той ,разбира се,го прие доста тежко,но и за миг не подложи на съмнение това,което му казвам.Проблемът е,че сега е изпаднал в някакво странно състояние,което дори не мога да опиша.Постоянно има скандали с нея,опитва се да я предпази и т.н.Аз всъщност се радвам,че го прави,но напълно забрави за мен,като се видим говори само за нея,сякаш вече забрави,че и аз съществувам и че въпреки че съчувствам на проблемите на сестра му имам нужда от внимание.Не очаквам вие да решите проблемите ни,но просто имах нужда да споделя и ако вие случайно имате съвет,слушам ви
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Град
    Валхала
    Доста хардкор наркомани ше са ако взимат 12 годишни в компанията си.

FUNKYZEIT!!!!

Цитирай Първоначално написано от Riva
    мислиш че лъжа да такова нещо ли?

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от scarlett8
    Ми не ама ми звучи абсурдно

FUNKYZEIT!!!!

Ми не ама ми звучи абсурдно
    то си е абсурдно.цялата ситуация е абсурдна.животът е абсурден.
    [поувлякох се ]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    То това дете си има родители. А ако те не вземат отношение, винаги може да се появи абсолютно анонимно обаждане в полицията за лицето Х на съответното място

За нещата между вас - мисля че вие трябва да се оправите.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Разбирам, че имаш нужда от внимание. но по-добре се сдържай. Сега трябва да си до него и да се опиташ да помогнеш на сестра му да не се забърква в неприятности.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Единственото,от което има нужда в момента(приятелят ти),е да бъдеш до него и да му помогнеш.Знам,че е гадно,когато не ти се обръща достатъчно внимание и си на второ място,но все пак тя му е сестра.
    Когато видиш подходящ момент(да не е много изнервен и притеснен),му сподели за недоволството си.Кажи му,че ти липсва вниманието му.

Според мен няма какво да се притесняваш. Би трябвало да знаеш, че не си центъра на вселената му. Би трябвало също така да знаеш, че много обича сестра си и нейния проблем в момента е приоритет номер 1 за него.

Дай му време да се справи, помагай му, само не му създавай допълнителни проблеми.

Град
    Таити
    Не се учудвам че 12 годишните движат с наркоманчета. Но не мисля че си права да му се сърдиш че те е оставил на заден план! След като има такива проблеми със сестра си то е нормално само това да му е в главата Дай му малко време и ще се оправят нещата то не може само на теб да ти се обръща внимание
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Варна
    Наистина, не се ядосвай. В момента сестра му е на първо място, но това, че споделя с теб и търси подкрепата ти би трябвало да те радва Когато всичко свърши, ще се върнете по старо му и отново ще получаваш нужното внимание Просто сега стой близо до него и го подкрепяй!

Цитирай Първоначално написано от SshtrudeL
    Да. (всъщност не,но просто не го приемам на сериозно,защото си виртуална)

Сестра ми е на 13 и ходи с 20 годишен! Как да я откажа от него,не искам да се разочарова от момчетата,в много трудно положение съм,много се притеснявам за нея,ще полудея по дяволитее!

Вярваш ли ми?

П.П Нямам сестра.

ми ваша работа дали ще вярвате или не Аз сама за себе си знам,че е така и че не бих излъгала за нещо толкова гадно.

И между другото аз не му се сърдя,дори не съм споменавала пред него за това,винаги го изслушвам и разбирам,че не съм център на всичко,но все пак се чувствам самотна

Мега фен Аватара на xoxi
    Все пак това му е сестра. Прояви малко разбиране.
    Нормално е момчето да се интересува повече от бъдещето на сестра си и по-точно дали тя ще тръгне по правилен път или не. Като добавим и всички скандали с нея, то много ясно, че за друго няма да мисли.
    Помогни му да оправи проблемите със сестра си, вместо да терзаеш из форумите.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    И ти пука защото? Ако беше тя твое гадже щеше да е ясно защо ти пука ама нещо му убягва смисъла в следствие от това, че не ти е никфа...
    GTA Stunting

Пропаднала
    лол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си