- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсан презерватив.....
Правя секс аз 2 пъти проверявам презервативите преди да ги изхвърля здрави уж . По късно реших чр не бях достатъчно сигурен като ги проверявах и този път ги надух и опа на единия 1 дупка на другия 2 . Един път реших да мина тънкана и си зех от боклуците от 30 ст. и вижте кво става . И сега се чудя да карам ли момичето да пие ескапел или не ?
Ако си поне малко отговорен ще й се обадиш още сега .
MyKAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh
Недей!!! Остай я да стане мама ;Д и си тегли ножа
GTA Stunting
Това дали да пие ескапел го решава не само ти , а и тя.. мисля че има за какво да се притеснявате
3 безмислени отговора , благодаря .
обадих и се още преди да реша да пиша в тъпия ви форум !Ако си поне малко отговорен ще й се обадиш още сега .
Явно не съм се изразил правилно , мислта ми беше дали трябва да пие ескапел или не . Аз знам отговора , но бях любопитен от да чуя вашите .
Ми до 36 часа е мисля че Ескапела.Ако са минали===> аборт или млад татко...Първоначално написано от aleksandurg1
Westside rollin' all day, every day
3 безмислени отговора , благодаря .
Като си толкова тъп, че да се допитваш до форуми за толкова сериозни неща си е твой проблем! Естествено, че е желателно да пие ескапел и колкото повече се чудите дали да го вземе толкова повече намалява възможността да помогне ако презервтивите са испузнали сперма. В листовката си пише процентно спрямо часовете след акта колко може да помогне хапчето ( Колкото повече се чудиш толкова е по - малка вероятността да подейства)
TheX
До 70 часа е .
до 72 часа е няма кво да се чудим утре сутрин ще го пие
Има и денонощни аптеки...
не и тук където живея аз
Чеки, чеки. Кога последно и дойде на момичето? И освен това сигурен ли си, че не се е скъсал след това презерватива? Напълно възможно е. Не е нужно момичето излишно да се трови с хормони.
ами дупчиците са като от карфица което е странното и са точно на нижото катодето сапочва главичката имам чувството че сасе износили там и от самото надуване са се получили тея дупчици то ако бесхе скъсване щеше да се скъса както тря но не ми се рискува да чакам и да разбера
ами дойде и на 24 ,миналия месец
Надуваш използван презерватив?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
попринцип не само ако много се усамня но тези спецялно да
Обади и се , ако не искаш да имаш разправии с ядосани татковци с 14 годишни дъщери ( майки )![]()
+ и следващич път се жертвай да дадеш повече от 0.30 лвПървоначално написано от Nathan
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
ако прочетете по не малко обадил съм и се много от давна и не е 14 годишна а а18 аз съм на 20
Busted!Първоначално написано от LadyDi
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl