- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Голям крак / момиче
Бляяя.. да ви се оплача.. момиче съм и нося 41 номер обувки.. голяма мъка срещам в търсенето особено като искам да си купя обувка на ток или чехъл/сандал . кракът ми не е нито дебел нито тънък ама е голямммм и както гледам това става все по-срещан проблеч при момичетата в днешно време. Добре че кракът ми спря да расте преди 1-2 години..
ии да си дойдем на думата коя марка произвежда обувки до 41 номер че всичко е до 40 кажете марка магазин във Варна/Добрич или онлайн магазин.
Аз нося 38 и НЕ искам да ми расте повече...
Ами мисля,че обувките на Lotto са с по-голяма номерация ама не съм сигурна
Ее не трябва да се сдухаш аз нося 39-40 пък и от мъжките обувките които са към 41-41 номер има ебати яките модели по яки от женските на 100 процента ама тва ако носиш кецове ина4е не знам .... ама не е при4ина за сдухване По шит е моми4е с някви супер малките стъпала аз съм виждала такива все 1 са обули на някое 5 годишно дете обувките доста кофти
който търси - намира . ^^
Аз нося 37-38 и е голям бой за хубавите модели обувки, а колко рядко намирам кецове, от които има моите номера... А ако харесам мъжки кецове...номерацията започва от 41.
Иначе да, големите крака не са най-красивото нещо на света.
+1Първоначално написано от balon4eeeee
Брях,брях
ами че и аз нося 40-41 номер....но не винаги номерацията отговаря....понякога и 39 ми стават,но като се замисля не съм срещала трудности при намирането на обувки
....даже тъй като масово жените носят номера м/у 37-39-ти номер обувки успявам да си намеря мойта номерация защото просто по-малките номера вече за изкупени
![]()
![]()
![]()
Спокойно, аз нося 10ти номер от Американската номерация... това е около 42 номер по Европейската уж. С татко носим почти един и същи номер. Дори е пробвал маратонки за мен, като ме е нямало, а майка се е чувствала щедра отново и е гледала неща и за мен.![]()
Аз много се дразня, понеже повечето обувки тук са до 11ти номер, но 9-11 бързо се обират.
Според мен добре решение е интернет. Въпреки, че не можеш да ги пробваш предварително... винаги можеш да ги върнеш без проблем.
Ами честно да ти кажа и аз преди 2-3 години носех 39-40.. много ми беше трудно да си намеря обувки. Знам, че по принцип краката не се смаляват, но незнайно защо от 1-2 години насам обувки 37-38 номер са ми идеални и за маратонки и ботуши, и сандали и всичко. Незнам на какво се дължи това, но се радвам, защото вече по- лесно си намирам обувки.
eхеее ти ме разби.. как се смалиха искам и аззззПървоначално написано от heiress
Първоначално написано от vampireee
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
И аз съм като теб (:Първоначално написано от roshlichka
Интернет?
Оооо и аз съм с 40-41най-трудно ми е ботуши да си намеря .. преди де сега намерих една фирма на която доста от ботушите и обувките въобще са до 41
.. http://www.megias.bg/index.php :P
И аз забелязах нещо такова при мен. Мисля, че просто малко са променили размера повечето фирми - понеже има все повече хора с по-големи крака и по-високи като цяло, размерите леко се изменят. Даже бях чела много интересна статия за размерите на дрехите - бяха снимани два панталона еднекви модели от една и съща марка от преди 10 години и от сега и в размера на талията имаше няколко см разликаПървоначално написано от roshlichka
![]()
Това е нещо с което трябва да свикнеш.Няма как да се промени.И аз нося 39 номер и преди малко се спичах,но за сметка на това съм висока и не се набива на очи
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Иии и аз нося 41ви номер.Ама нямам особен проблем с намирането на обувки.Случва се да си харесам някои и да не ми станат,ама то на всеки се случва...
![]()
Не се притеснявай толкова, в днешно време повечето момичета имат големи крака, аз нося 39,40 и ми е адски трудно да си намеря обувки, винаги като си харесам няма моя номер, адски мн се нервя, но какво да се прави - природаВ онлайн магазините би трябвало да има по-големи номера....Иначе като марка си нямам на идея каква да ти кажа, но всъщност сещам се за моите боти, които са 38 и са ми леко големи, а аз нося 39, 40
Така че някой път номерацията не отговаря...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз нося 40 или 41 зависиНе се паникьосвай толкова
![]()
Toва пък номерата са такъв филм...как може да имам кецове 41ви и ботуши 37ми и двете да са ми точно...
аз пък да те успокоя че сам с 43не, че е по темата ама да знаеш че има и по-зле
затова я карам на кецове форевър, зима пролет есен.. пък лятото някой джапанки и съм готова
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3