.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...

Голям крак / момиче

Бляяя.. да ви се оплача.. момиче съм и нося 41 номер обувки.. голяма мъка срещам в търсенето особено като искам да си купя обувка на ток или чехъл/сандал . кракът ми не е нито дебел нито тънък ама е голямммм и както гледам това става все по-срещан проблеч при момичетата в днешно време. Добре че кракът ми спря да расте преди 1-2 години..
    ии да си дойдем на думата коя марка произвежда обувки до 41 номер че всичко е до 40 кажете марка магазин във Варна/Добрич или онлайн магазин.

Супер фен
    Аз нося 38 и НЕ искам да ми расте повече...
    Ами мисля,че обувките на Lotto са с по-голяма номерация ама не съм сигурна

Ее не трябва да се сдухаш аз нося 39-40 пък и от мъжките обувките които са към 41-41 номер има ебати яките модели по яки от женските на 100 процента ама тва ако носиш кецове ина4е не знам .... ама не е при4ина за сдухване По шит е моми4е с някви супер малките стъпала аз съм виждала такива все 1 са обули на някое 5 годишно дете обувките доста кофти
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз нося 37-38 и е голям бой за хубавите модели обувки, а колко рядко намирам кецове, от които има моите номера... А ако харесам мъжки кецове...номерацията започва от 41.

Иначе да, големите крака не са най-красивото нещо на света.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    Ее не трябва да се сдухаш аз нося 39-40 пък и от мъжките обувките които са към 41-41 номер има ебати яките модели по яки от женските на 100 процента ама тва ако носиш кецове ина4е не знам .... ама не е при4ина за сдухване По шит е моми4е с някви супер малките стъпала аз съм виждала такива все 1 са обули на някое 5 годишно дете обувките доста кофти
    +1
    Брях,брях

ами че и аз нося 40-41 номер ....но не винаги номерацията отговаря....понякога и 39 ми стават,но като се замисля не съм срещала трудности при намирането на обувки ....даже тъй като масово жените носят номера м/у 37-39-ти номер обувки успявам да си намеря мойта номерация защото просто по-малките номера вече за изкупени

Re: Голям крак / момиче

Спокойно, аз нося 10ти номер от Американската номерация... това е около 42 номер по Европейската уж. С татко носим почти един и същи номер. Дори е пробвал маратонки за мен, като ме е нямало, а майка се е чувствала щедра отново и е гледала неща и за мен.
    Аз много се дразня, понеже повечето обувки тук са до 11ти номер, но 9-11 бързо се обират.
    Според мен добре решение е интернет. Въпреки, че не можеш да ги пробваш предварително... винаги можеш да ги върнеш без проблем.

не се притеснявай не си единствена

Ами честно да ти кажа и аз преди 2-3 години носех 39-40.. много ми беше трудно да си намеря обувки. Знам, че по принцип краката не се смаляват, но незнайно защо от 1-2 години насам обувки 37-38 номер са ми идеални и за маратонки и ботуши, и сандали и всичко. Незнам на какво се дължи това, но се радвам, защото вече по- лесно си намирам обувки.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Ами честно да ти кажа и аз преди 2-3 години носех 39-40.. много ми беше трудно да си намеря обувки. Знам, че по принцип краката не се смаляват, но незнайно защо от 1-2 години насам обувки 37-38 номер са ми идеални и за маратонки и ботуши, и сандали и всичко. Незнам на какво се дължи това, но се радвам, защото вече по- лесно си намирам обувки.
    eхеее ти ме разби.. как се смалиха искам и азззз

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    не се притеснявай не си единствена
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Re: Голям крак / момиче

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Бляяя.. да ви се оплача.. момиче съм и нося 41 номер обувки.. голяма мъка срещам в търсенето особено като искам да си купя обувка на ток или чехъл/сандал . кракът ми не е нито дебел нито тънък ама е голямммм и както гледам това става все по-срещан проблеч при момичетата в днешно време. Добре че кракът ми спря да расте преди 1-2 години..
    ии да си дойдем на думата коя марка произвежда обувки до 41 номер че всичко е до 40 кажете марка магазин във Варна/Добрич или онлайн магазин.
    И аз съм като теб (:
    Интернет?

Оооо и аз съм с 40-41 най-трудно ми е ботуши да си намеря .. преди де сега намерих една фирма на която доста от ботушите и обувките въобще са до 41 .. http://www.megias.bg/index.php :P

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    eхеее ти ме разби.. как се смалиха искам и азззз
    И аз забелязах нещо такова при мен. Мисля, че просто малко са променили размера повечето фирми - понеже има все повече хора с по-големи крака и по-високи като цяло, размерите леко се изменят. Даже бях чела много интересна статия за размерите на дрехите - бяха снимани два панталона еднекви модели от една и съща марка от преди 10 години и от сега и в размера на талията имаше няколко см разлика

Град
    your mind,your body and your soul
    Това е нещо с което трябва да свикнеш. Няма как да се промени.И аз нося 39 номер и преди малко се спичах,но за сметка на това съм висока и не се набива на очи
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Иии и аз нося 41ви номер. Ама нямам особен проблем с намирането на обувки.Случва се да си харесам някои и да не ми станат,ама то на всеки се случва...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Не се притеснявай толкова, в днешно време повечето момичета имат големи крака, аз нося 39,40 и ми е адски трудно да си намеря обувки, винаги като си харесам няма моя номер, адски мн се нервя, но какво да се прави - природа В онлайн магазините би трябвало да има по-големи номера....Иначе като марка си нямам на идея каква да ти кажа, но всъщност сещам се за моите боти, които са 38 и са ми леко големи, а аз нося 39, 40 Така че някой път номерацията не отговаря...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз нося 40 или 41 зависи Не се паникьосвай толкова

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    адидас...
    If I played you like a toy?

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    ами че и аз нося 40-41 номер ....но не винаги номерацията отговаря....понякога и 39 ми стават,но като се замисля не съм срещала трудности при намирането на обувки ....даже тъй като масово жените носят номера м/у 37-39-ти номер обувки успявам да си намеря мойта номерация защото просто по-малките номера вече за изкупени
    +

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Toва пък номерата са такъв филм...как може да имам кецове 41ви и ботуши 37ми и двете да са ми точно...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Оф, да гадно е. И винаги трябва да си избираш по прибрани маратонки, защото ако са големи и сложиш дънки тип цигата кракът изглежда ОГРОМЕН ...
    Аз съм толкова претенциозна на тема обувки, и често като си харесам нещо няма моя номер. Вече 4 месеца си търся маратонки

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Шумен
    аз пък да те успокоя че сам с 43 не, че е по темата ама да знаеш че има и по-зле затова я карам на кецове форевър, зима пролет есен.. пък лятото някой джапанки и съм готова
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Супер фен Аватара на Dumb
    Аз пък нося 35-36

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    има хубави мъжки кецове хъх
    аз съм си харесала няколко чифта но от 41 до 46...пък аз нося 38.5 ;д

така че може да потърсиш