- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Голям крак / момиче
аз носеХ 39 , а сега 38 .Първоначално написано от Sissy90
но зависи и от обувката ,сега съм с един боти 40 номер ,не отговарят просто ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
доколкото разбрах искаш обувки на висок ток..?на мен лично не ми харесва висока обувка на голям крак..някак грубо е,особено ако си по-висока или по-едра(не дебела).иначе за нормални обувки-ами всички спортни марки имат.пък и ако искаш обикновен бял примерно кец,винаги можеш да си купиш мъжки.на адидас са идентични.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
на едни мъжки кецове ми останаха очите.бяха уникални,ама...Първоначално написано от balon4eeeee
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
http://3ariben.com/bg най-малкия мъжки е 38,а най големия дамски 44,
аз също нося 41 номер. гадно е понякога,но не е болка за умиране.Някой приеди мен каза,че е по-лесно даже.![]()
Супер много (почти вички момичета, които познавам) са с големи крака 39+ до 42-43Няма лошо...кво значение има
Аз съм 37.5-38.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Бе важното е да е пропорционално. Джуджаците нормално е да имат 35-36, докато по-високите 38-39.Първоначално написано от Zarity
Иначе на по-голема основа по-здраво се стъпва, хаха. :P
няма значение кой номер носиш...41..еми добре 41...научи се да харесваш всичко в себе си, за магазини не знам...просто исках да изкажа мнение![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
аз също нося 40 номер обувки.Всичко е от гени и от височина.А и няма нищо лошо в това :] . При мeн например не е трудно да си намиря обувки - в по големите магазини за обувки има всякакви видове и всякакви номeрации![]()
На мен 41-42 номер обувки (кецове, маратонки..) са ми малки, но никога не съм имала проблем с намирането на обувки.
Който търси, намира![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от BlueMushroom
И аз съм така и се радвам ... Мм не обичам големите крака![]()
Бз
Some people just run away to see if you care enogh to followW... [h]
Ох аз сега нося 40 , а съм на 14Знам , че звучи смешно.. ама ми иде да се самоубия
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
^ а аз 40-41, а съм на 13![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Аз нося 34Не знаеш колко е гадно като си търся обувки
![]()
A пък аз нося 38ми номер, а съм на 17 години![]()
ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХА ХАХАХ
WELCOME мойто момиче.
На 16 съм но от 14 годишна нося 40-41 и не съм умряла. Не ми пречи особено
Да не ти пука![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
^^ И аз така.. от 14 годишна възраст нося 40-41.. сега съм на 16 без малко..Да не ти пука както казаха пвечето...
![]()
![]()
stom znaete da popitam az sam 41 gadjeto mi e s 39 i ima po golqm krak ot mene kak taka zna4i 39 pri momi4e otgovarq na 42
не знам но аз тази година нося с 2 номера по-малки от миналата-сега нося 38 а миналата 40?!?! не знам за6о така...майка ми вика че е от това че отслабнах много бях 60 а сега сум 53-54....и ми се е смалил крака..![]()
![]()
![]()
![]()