- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не е мого важно
http:// моля влесте ще ви отнеме 10 сек от премето нищо няма да изгубите и ще неправите 1 добро дело
НЕ Е ВИРУС !!!!
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
Айде всичко на доброто дело![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Забравил си да напишеш,че е от 50 мгПървоначално написано от BAROVEC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
каква ще ти е следващата тема?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма ли един свястен админ да дойде и да му лепне едно мазно банче, че да го усети чак у тях си деба и лапетата деба :<
GTA Stunting
казах го още на миналата тема ако не ви хаерсва не влизайте никой не ви задължава
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
Теми от такъв род не е желателно да се пускат.