- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли не съм добре или това е истината?
И аз съм съгласна..Първоначално написано от RememberxMe
А относно въпроса ти = защо ви е страх от любовтта ?
Ами защо ли ? Защото не искат отново да са наранени..Това е истината..Във филмовете - винаги края е щастлив,но в реалността - Не винаги..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Жертва за човек, който си струва...
Иначе съм напълно съгласна, че човек трябва да се бори за щтастието си, но егоизма е добър само в здравослово количество.
Щастието е много важно, но има моменти в който и него си готов да жертваш.
Бла, бла...Жалкото е, че това много хора биха го нарекли банално...еми щом толкова е повтаряно, вие научихте ли нещо Ъ?![]()
Вярвам в любовта,вярвам също така че си права,че не трябва да се страхуваме да търсим и да се борим за любовта,права си! Но знаеш ли,в този свят изпълнен с толкова алчност,интереси,заучени фрази а и не само-заучени чувства смея да кажа,любовта се запазва много трудно,любовта трудно оживява,такива сме ние-хората!
Браво за темата!
От толко борба завърших така: сама и със сринато самочувствие.Но това е моментно мнение..като дойде някой друг пак ще тръгна да му тичам по гъза.. абе въобще много е хубаво да си влюбен,но като скъсате е направо най-яката част.Тогава ми се струва,че любовта е най-противното нещо на света.И все пак вярвам,че я има ..![]()
Виж,права си в случай,обаче че не се бори само единият...!
Относно алчността и останалите гадни неща, които ги има в този свят... Един човек го е казал много добре "Бъди промяната, която искаш да видиш в света".![]()
Един въпрос : Влюбвала ли си се някога, че да твърдиш това или гледаш прекалено мн сериали и филми. Първото, което е, че да любов има по света навсякъде. Това е някакво олицетворение на щастието. Но любовта не е само щастие, в любовта има и много болка, много стрдание. Никога няма да знаеш каква точно любов ще ти се падне, защото всички гледаме по различни начини на нея.
Не е нужно да си влюбен, за да си щастлив. Стига и това да си сред хората, които обичаш, близките, да направиш нещо, което си мечтал. Да осъществиш дори и детинските си мечти. Това също може да те направи щастлив. И не любовта не изисква толкова жертви, а по скоро крачки към две пътеки или продължаваш или се връщаш.![]()
Целите на първо място .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Безнадеждна романтичка...![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Била съм влюбена и съм влюбена. Но ми омръзна да гледам гадни теми от сорта "Какво да правя' "има едно момиче в у'ще или момче" и затова пуснах темата. Време е за малко куражПървоначално написано от fangleechn
![]()
Първоначално написано от bloody_tower
Хората ще намерят куража след време, когато вече са го осъзнали. Не всички са такива. Смели, срамежливи навсякъде има. Въпроса е дали го искаш или не. Защото , ако не го искаш няма как да стане. А ако го искаш, според мен сам трябва да решиш как да постъпиш и какво да кажеш.![]()
Не ме разбирай погрешно не споря с теб, просто посвам мнение.![]()
Стига с тия борби беПървоначално написано от bloody_tower
ей тъкмо постнах едно постче за тия борби и там казват че не си струва, а и е гадно :
http://forum.bg-mamma.com/index.php?...87#msg13762187
С което съм напълно съгласенама ако нямате друга работа - бъхтайте се - кво ми пука
![]()
точноПървоначално написано от SshtrudeL
![]()
Любовта НЕ е "онова красиво, бляскащо нещо, което те поглъща с цялата ти същност, изтрива лошото и внася щастие, обич, красота и мир в живота ти"! Любовта е нещо хубаво и моментно, отново ще кажа МОМЕНТНО. И понеже след нея следва една доста ДЪЛГА и болезнена "реанимация" хората, които са видяли какво е любовта и какво следва след нея ги е страх от нея. Това е като с наркотиците. Някои хора цял живот ги е страх да опитат просто защото са чували, че е лошо /или както при любовта - боли/. Други са ги опитали, видяли са какви са последствията и страданията и затова вече ги е страх да опитат. А трети постоянно се хвалят с това, че пушат трева и разправят, че била ПОЛЕЗНА, докато не пострадат и те.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Преди всичко,любовта не е "Перла".Разбира се,не може да пренебрегнеш себе си и да се опитваш да угодиш на другия,трябва да гледаш и своите интереси![]()
Турски сериали не гледамСамо "Дързост и красота" и то вече ако нямам работа
![]()
Да прокараме едно проекто-законче против любовта, а?Първоначално написано от loliii
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ъхъ...много вярно и точно. Евала на авторката за първия пост. Крайно време беше и от такава тема. Всички реват, мрънкат и се съмняват. Трябват опити. Опити. Опити повтарям, те са му майката. И практикатаКойто играе - печели, който не играе - духа супата
![]()