.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Най-нежната целувка.

Залез.
    Денят беше дълъг.
    Общите преживявания сближават хората.
    Излежавахме се на пода.

Аз и най-симпатичната ми съученичка,приятелка от вече година се чудихме какви глупости да вършим и се хванахме на бас,че не можем да целунем момиче,т.е. в случая - другата.
    И ми се струваше ужасно смешно и глупаво.
    В миг погледите ни се срещнаха и някакъв вид студена вълна премина по гърба ми.Доближихме се.. тя впи жадно,но все пак - плахо устни в моите.Беше красиво.Чисто.Нежно.Мило.Не винно.
    Продължавам да харесвам момчета,никога повече не поисках да целуна момиче,но този блещукащ спомен понякога ме кара да се усмихвам.. просто ей така.

Целували ли сте друго момиче,но естествено,не по онзи фешънски лигав начин? Какво почувствахте?

А ако сте от мъжки пол... до какви асоциации води визуалният изглед на две целуващи се момичета?

И коя е била най-милата целувка в живота ви?
    И нека бъде злост!

http://www.myspace.com/forgotten_cemetary

Супер фен Аватара на mOBSCENE

Re: Най-нежната целувка.

Цитирай Първоначално написано от disGLOster

Целували ли сте друго момиче,но естествено,не по онзи фешънски лигав начин? Какво почувствахте?

А ако сте от мъжки пол... до какви асоциации води визуалният изглед на две целуващи се момичета?

Ами..не.Просто ей така.Не си спомням причините.

Най-милата целувка в живота ми..хмм..
    Бях заминала извън България за един месец.Не се бях виждала с моя приятел изобщо.
    Върнах се..и щом ме видя ме целуна..
    Толкова нежно,мило и възбуждащо..и почувствах как сякаш отново се влюбвам в него.
    и така ме прегърна..ммм :P

Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Залез.

До нарастване размера на пешо

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Ох, спомени. С няколко от приятелките ми се е случвало даже, но бяха само разни пиянски изцепки по купони. Но държа да подчертая, че мене момиче никога не ме е възбуждало или каквото и да било, просто алкохолът леко разкрепостява хората.

Цитирай Първоначално написано от thrashaholic
    Ох, спомени. С няколко от приятелките ми се е случвало даже, но бяха само разни пиянски изцепки по купони. Но държа да подчертая, че мене момиче никога не ме е възбуждало или каквото и да било, просто алкохолът леко разкрепостява хората.

+1000 даже още на един фр на тела има клип на мен и едно момиче но не виждам нищо лошо,де.Имам си прятел,тя също и определено не ме привлича,но пък си беше приятно до една степен
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Мега фен Аватара на Hilary_
    хмм най - милата? Може би когато му казах, че го обичам и той ме целуна просълзен отговаряйки ми със същото ..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не съм целувала друго момиче, но пък и момичета не ме привличат, така че едва ли ще споделям такива впечатления.

И въпреки че целувките със сегашния ми приятел са най-хубавите, които съм имала някога, една никога няма да забравя.

Имаше период, в който доста се карахме. Веднъж, когато ме изпращаше, обсъдихме обстоятелствата и стигнахме до решението, че може би трябва скоро да прекъснем връзката си.
    Накрая, когато вече трябваше да се разделяме пред входа ми, просто стояхме и се гледахме. Тогава той постави ръцете си от двете страни на врата ми и ме целуна по такъв начин, какъвто не съм и предполагала, че съществува. И нежно и леко като пеперудени крилца, и бурно и страстно като морска вълна. Внимателно и същевременно с такова желание, сякаш никога няма да ме пусне. Никога не съм и предполагала, че 2 чифта устни могат да се слеят така, но ето, че стана.
    След това сподели, че ако се очертава да се разделим, оттук нататък щял да ме целува като за последно. Е, за щастие надраснахме ината и гордостта си и сме си още заедно.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    И въпреки че целувките със сегашния ми приятел са най-хубавите, които съм имала някога, една никога няма да забравя.

Имаше период, в който доста се карахме. Веднъж, когато ме изпращаше, обсъдихме обстоятелствата и стигнахме до решението, че може би трябва скоро да прекъснем връзката си.
    Накрая, когато вече трябваше да се разделяме пред входа ми, просто стояхме и се гледахме. Тогава той постави ръцете си от двете страни на врата ми и ме целуна по такъв начин, какъвто не съм и предполагала, че съществува. И нежно и леко като пеперудени крилца, и бурно и страстно като морска вълна. Внимателно и същевременно с такова желание, сякаш никога няма да ме пусне. Никога не съм и предполагала, че 2 чифта устни могат да се слеят така, но ето, че стана.
    След това сподели, че ако се очертава да се разделим, оттук нататък щял да ме целува като за последно. Е, за щастие надраснахме ината и гордостта си и сме си още заедно.
    същите обстоятелсва само че пресичахме едно платно , и точно където мантинелата разделя едното от другото ме целуна като за последно Винаги ще помня тази целувка и как ни свиреха колите , но така и не им обърнахме внимание

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ма ти гей ли си ?
    If I played you like a toy?

Най-нежната ми целувка беше на 27.10.2009
    Бяхме пред тях и се бяхме прегърнали . Изведнъж тя ме целуна , въобще не очаквах нещо такова. После цяла вечер не съм спал мислейки си за тази целувка

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ами една целувка преди 76 дни просто го погледнах и въпреки че знаех че не трябва да го целувам като погледнах очите му, не издържах и го целунах много внимателно на което той ми отвърна притисна ме към себе си и ми стана толкова мило и хубаво. И веднъж мисля че се бяхме нацупили един на друг, и той ме погледна и ми каза "Разбери че ти си всичко за мен, обичам те" след това ме целуна толкова нежно,внимателно и сладко и просто се почуствах като най-важното и най-специалното момиче за него. Преди време като бяхме само приятели, той идваше всеки ден до нас за да се видим и си говорихме и по принцип си ме целуваше само като приятел и аз нещо се бях забляла и посягам да го целувам и само усещам че целувам устните му, вместо бузката му и толкова искам да си го целуна е тка, както усещах че искаше и той да направи същото ама и двамата се правихме на ударени и гледахме из облаците и си разправяхме някакви тъпи неща обаче със сигурност и двамата мислехме само за това което стана ... случайно. Незнам защо но на 26.10.09 когато го целунах за първи път ми беше адски мило, въпреки че и двамата бяхме адски разтроени просто толкова невинно го целунах а той толкова изненадано ми отвърна след няколко секунди и аз се отдръпах защото ако бях продължила да го целувам знаех че няма да спра туко така и щеше да стане още по неловко.Всяка НЕГОВА целувка ми е най-милата защото никoй друг до сега не ме е целувал толкова нежно ...

p.s обичам те М
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Всичките му целувки са мили,но може би най-скорощната беше просто .. незнам и аз от какво беше продиктувана.Просто си лежахме ии се гледахме около 2 минути в очите и той ме целуна супер нежното .. беше много хубаво.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Не съм целувала друго момиче,няма и да целуна.

Момчетата винаги се възбуждат от такива работи.

Ами,най-нежната целувка..сега,незнам дали е точно най-нежната,но е последната много нежна,която си спомням.Снощи,прибираме се с приятеля ми от рожден ден.Беше към 11 часа горе долу и малко преди да се прибера ме хвана и ме доближи до него много нежно.И се целувахме 5 минути (ЗАСЕЧЕНО),без да се откъснем един от друг.Беше прекрасно.Дойде ми много добре.

Целувките с момичета за мен са били обикновени.Не знам по фешънски начин ли са били или не,но не ми направиха впечатление.
    Най-милата целувка в живота ми беше първата ми целувка.

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хмм най - милата? Може би когато му казах, че го обичам и той ме целуна просълзен отговаряйки ми със същото ..
    Нещо подобно. През призмата на времето - вятър работа, хаха. Иначе целувките са приятно нещо по принцип, мхм. >

Да, имам една приятелка, с която като се напием редовно се целуваме.. но не мога да кажа, че усещам нещо. Вече съм свикнала.. не обръщам внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си