Който и както си иска да събира пърите на балъците, докато това е законно, наистина.

Проблемът е, че

първо, не намирам никъде и никаква гаранция за това, че Др. Тийн е професионалист. Не знам кой е и дори това да е ок и по някакъв начин простимо, как да знам, че този човек ще ми помогне? (оставям настрана многото доказателства за безумни отговори)

и второ, комбинацията от пълна несигурност на "услугата" и "удобствата на виртуалното пространство" водят до, както каза някой по-горе, отлагане на неотложни прегледи при лекар. А много шашнати тийнове точно от такива отлагани имат нужда, че да кротнат, но ако реално имат проблем, той се задълбочава.

Дори и някога да е имало някаква смислена и безкористна идея зад цялата работа, очевидно от самото начало не е била обмислена във всички аспекти, а впоследствие се е И опорочила. Всичко това при положение, че "услугите" на Др. Тийн засягат много сериозни проблеми.

Искрено ще се зарадвам екипът да направи нещо по въпроса - едно изразяване на позицията би било първа проста стъпка към цивилизовано отношение.
Иначе тук просто си лаем, а проблемът си стой. При това проблемът действително има сериозна етична страна.