.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Спешен въпрос!!

Значи правихме секс с моя приятел без презерватив.Той не свърши в мен ест.Но след половин час пак го вкара без да го мие или бърше!!!Има ли някаква опастност? Моля ви за отговор за да зема хапчета ако има некакъв проблем

Има опасност по две причини - предекулационна течност, съдържаща сперматозоиди и това, че остатъчна сперма се задържа около 4 часа в уретера и шансът да е попаднало нещо в теб е доста голям.

sure check първо, ако има две линиики си бременна

ние тука не можем да гадаем. Някой беше направил тема със заглавие: Девствена ли съм?, а самата тема беше: "Как мислите?" Наподобяваш я.
    hating you makes me all warm inside : )

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Да добре че няма проблем хаха... Малък шанс че нещо ти има ама все пак

Не смятам, че има голяма вероятност, но за всеки случай си вземи тест.

Цитирай Първоначално написано от Gigi1302
    Има опасност по две причини - предекулационна течност, съдържаща сперматозоиди и това, че остатъчна сперма се задържа около 4 часа в уретера и шансът да е попаднало нещо в теб е доста голям.
    ++вземи някакви мерки докато имаш възможност,за да не се осъзнаеш доста късно...

Супер фен Аватара на galu6a
    всеки като каже купи си тест то като си купи мн ясно ,че ще разбере дали е бременна или на ама ако е то файда няма вече за хапче,ще е късно ти си решаваш ако искаш рисукай ако пък се притесняваш толкова мн си купи Ескапел
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на t0d1t0
    има шанс.
    Ако се беше изпикал и измил щеше да е добре,ама...
    Пресметни кога си в овулация и прецени дали трябва да се притесняваш или не

Не мисля, че има проблем.
    Иначе това: "Но след половин час пак го вкара" звучи супер дебилно.. хахах за какво го е вкарал пак след половин час.. в смисъл.. доколкото разбрах не сте повтаряли, а просто го е вкарал...

100% съм сиг че или гаджето ти е направило същата тема или ти си един и същи мн паникьосан човек.

Дръпни един Коз и утре реши какво да правиш - така де утре ще е късно за хапче и рано за тест.. но все 1 не можем да ти хелп

Re: Спешен въпрос!!

Цитирай Първоначално написано от sexyzai4e
    Значи правихме секс с моя приятел без презерватив.Той не свърши в мен ест.Но след половин час пак го вкара без да го мие или бърше!!!Има ли някаква опастност? Моля ви за отговор за да зема хапчета ако има некакъв проблем
    Абс никаква.
    Смисъл за вкарването говоря , че е било без може и да има няква зависи кво е направил ...

Град
    Бургас
    Честито ще ставаш мама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си