- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешен въпрос!!
Значи правихме секс с моя приятел без презерватив.Той не свърши в мен ест.Но след половин час пак го вкара без да го мие или бърше!!!Има ли някаква опастност?Моля ви за отговор за да зема хапчета ако има некакъв проблем
![]()
Има опасност по две причини - предекулационна течност, съдържаща сперматозоиди и това, че остатъчна сперма се задържа около 4 часа в уретера и шансът да е попаднало нещо в теб е доста голям.
sure check първо, ако има две линиики си бременна
ние тука не можем да гадаем. Някой беше направил тема със заглавие: Девствена ли съм?, а самата тема беше: "Как мислите?" Наподобяваш я.![]()
hating you makes me all warm inside : )
Да добре че няма проблем хаха... Малък шанс че нещо ти има ама все пак![]()
![]()
Не смятам, че има голяма вероятност, но за всеки случай си вземи тест.![]()
всеки като каже купи си тест то като си купи мн ясно ,че ще разбере дали е бременна или на ама ако е то файда няма вече за хапче,ще е късноти си решаваш ако искаш рисукай ако пък се притесняваш толкова мн си купи Ескапел
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
има шанс.
Ако се беше изпикал и измил щеше да е добре,ама...
Пресметни кога си в овулация и прецени дали трябва да се притесняваш или не
100% съм сиг че или гаджето ти е направило същата тема или ти си един и същи мн паникьосан човек.
Дръпни един Коз и утре реши какво да правиш - така де утре ще е късно за хапче и рано за тест.. но все 1 не можем да ти хелп
Абс никаква.Първоначално написано от sexyzai4e
Смисъл за вкарването говоря , че е било без може и да има няква зависи кво е направил ...
Честито ще ставаш мама![]()