- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пили ли сте в училище ?
ми да пила съм, но не разказвам на всеки срещнат![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Мхм...точно преди ваканцията си напрайхме едно `купонче` в стаята![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Тази година доста често ни се случва.Я след часовете в класната стая по една бира, че навън е студено, а пък не ни се ходи в кръчма, я едно 0.5 л шише домашна ракия за Мечкинден в час по физика си разделихме 10 човека, я някоя ментичка в спрайта или водка в колата в час по АЕ пак си разделяме 10 човека, но най - бруталното беше като черпих за Ивановден с бонбони и след като свърши часа на последния чин извадих една 3 л бутилка домашно вино и 30 чаши и налях да се почерпим класа и класната в началото ми се скара, ама като разбра че и тя е в бройката, взе че спря да протестира.
![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Вчера в един час един съученик извади бутилка с мин вода и смятейте колко сме се алкохолизирали, че само кат видяхме бутилката си помислихме, че е ракия![]()
![]()
![]()
Случвало се е няколко пъти..Единият път само си личеше![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не, по време на часовете не съм пила. Обаче са ме уливали цялата в шампанско. (: Иначе вечер като сме ходили в даскало кви моменти е имало.
Преди 2-3 дни момчетата донесоха водка и я смесиха с някво безалкохолно и госпожата като го подуши се хвана за главатаИ вика абе тва мирише на алкохол бе
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
е то4но в даскало не ,ама пред и около у-ще да![]()
Мхм. Не пия. Никъде. Безсмислено ми е.Първоначално написано от Discard
пили сме.. да
..а последно когато пиха мои съученици беше.. ако не се лъжа миналата седмица [последната преди "ваканцията"]
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
аз не ама от моя клас- редовно ... че и пушат... че и в час (редовно)![]()
Никога не съм си позволявала да пия в даскало.
Единствено се бях отпуснала втория срок на 12 клас, все пак бяхме почти завършили и учетилите ни държаха много хлабаво.
Не.Вие понеже не сте се напили извън даскало и там почвате.. И после що имате проблеми...![]()
Ами наскоро един приятел беше донесъл едно шише вино и с една съученичка се скрихме в тоалетните да пием![]()
Ама не пихме много, щото нея я достраша да не ни подушат.. Не се хваля с това, щото не е за хвалене, ама като донесъл човека как да му откажем..
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Браво. Голям си гъзар.Първоначално написано от zero
п.п: Има ли смисъл от темата![]()
hating you makes me all warm inside : )
само веднъж с една приятелка си пийнахме уиски..
тя се напи, аз търчах да купувам лимони![]()
жалка история беше..
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
И зад него и пред него съм пила![]()
Случвало се е няколко пъти.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
хах ми един два пъти така се бяхме насвинили малее бая маитап става хората ни гледаха като утрепани