- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде отидоха всички?
къде отидоха момичетата които пред орална любов предпочитат аналната ;<
GTA Stunting
те са си там но няма да ти харесатПървоначално написано от term0t0
ААаАаА за наденицата ли питате?
и аз искам до попитам де са свесните мом4ета,дет се интересуват от 4овека не от дрехите и т.н. ?!? Не мога да кажа 4е не гледам външноста се пак не трябва едно мом4е да прили4а на клошар![]()
Първоначално написано от darka1
Ха-ха-ха ... Само от първото ти изречение стигам до извода ,че десетата дума от него се отнася за теб , за съжаление с голяма тежест ...
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Всяко момче само избира,подреждайки сам живота си,как да го възприемат момичетата.Няма смисъл дори да се обяснявам..тази тема е аналогична на много други теми..Просто ще ти кажа,че има всякакви хора...Не са изчезнали тези момичета,както вярвам,че не са изчезнали внимателните момчета,които желаят да се влюбят и да изпитат нещо по-силно от физически удоволствия.(...края ми малко прозвуча като обява във вестник...)
Защо не ходиш да се завреш някъде а ? ... Май мястото ти не е във форума ... съжалявам, че трябва да ти го кажа, но съм ПЪЛНА отличничка и с много добра преценка за хората ... личи си, че си тъпанар и не ми се занимава ... айде отивай на селоПървоначално написано от T91
иии казвам момчето да не е '' много тъпо '' , защото просто умни нямааа :P
Време за....
РЕКЛАМА!!!
Извинявам се, но този въпрос е равен на = ''Предлагайте ми се!!!!"
Ахаааа . Това осветли неяснотите . Колкото до това че си пълна отличничка - браво ! За останалото мнението ми си е същотоКато гражданин на свободна държава имам правото на свободно мнение . Все пак предците ми са умирали за това . Ти на свой ред също .
![]()
ПС- много любопитно ми е какво против имате към хората родени извън моя роден град София , в който аз съм и живущ на този етап . Имам големи приятели , един от Сливница , а друг от Ню Йорк . Пича от Сливница за селянин ли минава , а този от селото Ню Йорк ?![]()
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
T91 МНого си прав...
T91 айде не ми се прави на много умен ... и да ти кажа, че изразът '' живущ '' отдавна е приет за грешен ... казва се '' живеещ '' :P ... малко повече уроци по български ти трябват
![]()
Имам една молба към теб . Моля ти се, поздрави лицето което ти е казало това !Първоначално написано от darka1
Достатъчно документи съм попълвал и знам кое е правилно и кое не .
Между другото , ако желаеш би могла да напишеш някое съобщение в пощата ми . Нека не задръстваме форума , на който , както ти се изрази , аз не съм член .![]()
-генерал Патон
Първоначално написано от SpeakSoftlyLove
Точно! Както виждате всички тук са това, което търсите ... напълно перфектни. Амаа изобщо не е така.
![]()
За кво са ти такива? Що да не гледат дрехите? Ти дрипави и миризливи момичета ли харесваш? Футболният отбор, стилът музика може да го гледат за да видят дали имате еднакви интереси. Парите всяка жена гледа, но не абсолютно всички го поставят като приоритет сред качествата. А това до каква степен си тъп... зависи каква ти е дефиницията за тъп. Може всъщност да си много умен, интелигентен и компетентен мъж с развита обща култура, разбиращ от работата си. Това да се правиш на тъп може би е проява на свръх интелигентност и знание как да се подхожда към определен тип жени. Повечето биха избрали циркаджията, който е център на внимание, няма никакви задръжки и е винаги забавен, отколкото интелектуалеца, който постоянно е сериозен и говори по безинтересни теми.Първоначално написано от term0t0
Надявам се ме разбра.
С всеки изминал ден забелязвам, че колкото повече човек се прави на тъп, толкова повече привлича женско внимание. Така казано изглежда безумно, но ако се вгледаш ще видиш, че е така.
Природа копеле, недей вини жените, че са създадени такива.
Temet Nosce
벨야카
Огледална тема, на "къде са всички свестни момчета".
Истината тук е същата...
[/quote]
С всеки изминал ден забелязвам, че колкото повече човек се прави на тъп, толкова повече привлича женско внимание. Така казано изглежда безумно, но ако се вгледаш ще видиш, че е така.
Природа копеле, недей вини жените, че са създадени такива.[/quote]
За какво ви е такова момиче ? Изключенията са малко , но ако се разтърси се намират . Ето аз например вчера си харесах една , изключително интелигентна , хубава като Афродита и много забавна . Недостатъка заради ,който повечето момчета я отбягват е че не носи евтините дрехи - тип курва или кифла(не знам как се водят , фешън ли , какво ли ?) ,тя ходи елегантно облечена , не се разкрачва пред всеки , страни от глупави компании и дам , като си отвори устата това девойче те не могат да отговорят на нито един въпрос който тя им е задала... Последното за нещестие на нея и носи пълна несполука в любовта . Виждате ли от жената се изисква и тя да е тъпа , да не може да говори и не на последно място да задоволява само плътските желания . ХА да ама не !
Колкото до тия момичета , падащи си по ъммм малоумни индивиди (за нещастастие често обарващи си оная работа , което е чиста проява на селски манталитет ) , те рано или късно ще намерят свястно момче . Все пак тези които минават сега в училище за умници , след време се превръщат в каймака на обществото , колкото и да е странно е факт , не за друго , а за това че те отрано си раздвижват сивото вещество в главата . Момичетата вече ще са жени , а тези жени на свой ред ще търсят сигурен живот , за да създадат потомство . Чисто и просто като животни .
Разбира се нещата могат са се случат и на обратно , но пък ...![]()
-генерал Патон
Тия момичета ги търси извън България или просто излез и придобий малко житейски опит.Първоначално написано от term0t0
ПС Свали скапаната нинджа и си пусни малко коса на голата ти глава![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"