.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Страшен филм

Дават реклама по БТВ за наградите ,,Писък" 2009 и там показват някакъв филм с две близначки, които пеят някаква песен имаше нещо 1,2,3 ще режа до месо .. и така, ако някой знае как се казва този филм ще съм благодарна ако ми каже

You and me could write a bad romance
    Caught in a bad romance...
    I’m a freak bitch baby

Град
    Sofiq
    Сори не мога да ти помогна но така и аз се заинтересувах пък и аз обичам да гледам страшни филми а защо не съм я видяла тази реклама незнам.. Ще се поразровя и ако намеря нещо ще пиша
    Със високо дигнат среден пръст вървя и псувам...
    Нима тея бълъци ще ме определят колко струвам...
    Все пак съм се родила за да живея,
    а не да следвам нечия ИДЕЯ !!!

ми те от вчера почнаха да я пускат рекламата.. и този филм ми изглеждаше доста страшен (в смисъл то показват само част от филма защото ще има награди някакви за страшни филми..мисля )само от рекламата настръхнах .. а си падам по такива филми
    I’m a freak bitch baby

И аз много се надъхах да разбера кой е този филм. От както върви рекламата се ровя, но не откривам нищо. Ако някой каже как се казва филма ще му бъда много благодарна.

не се ли казва Писък защото така си го обяснявам
    I’m a freak bitch baby

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    писък няма нищо общо.. това клипче, бас държа, е направено само за рекламата... иначе това не е страшен филм, а кървава идиотщина... кетчуп, червена боя и ножове... хорър друг път, не е ли психария да не знаеш дали зад тебе няма нещо, което те дебне.. хехе

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    не е ли психария да не знаеш дали зад тебе няма нещо, което те дебне.. хехе
    може да се каже ... аватара ти ме уби ..много яко
    I’m a freak bitch baby

Това не е филм, а така беше открито шоуто тези ефекти се случиха на живо на сцената беше супер яко. Само това с зомбито се показваше на видеостените, а близначките си бяха на сцената :P

е.. жалко, че не е филм Niksan123 ти да не си бил на наградите :P
    I’m a freak bitch baby

Цитирай Първоначално написано от aLLeyes0nME
    е.. жалко, че не е филм Niksan123 ти да не си бил на наградите :P
    За жалост не, но имах възможността да го гледам на живо по телевизия Spike !

А поне можете ли да кажете какво говорят двете момиченца ? Смисъл това 1 2 3 ще режа до месо и т.н.
    аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ...

Цитирай Първоначално написано от kamion
    А поне можете ли да кажете какво говорят двете момиченца ? Смисъл това 1 2 3 ще режа до месо и т.н.
    1, 2, 3 душата ми вземи ... 4, 5, 6 навеки злочест... 7, 6, 5 ще те обвия в лед... 3,2, 1 ще режа до месо... 8, 9, 10 дори да ме обесят...
    I’m a freak bitch baby

Фен Аватара на ilsss
    Град
    Burgas
    дайте линк за рекламата

Аз я търсех, но не можах да я намеря ...
    I’m a freak bitch baby

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    оле оле първо си помислих "тва ще бъде супер як филм" и после като дадоха че са наградите Писък много се разочаровах

Филмът се казва - "A Nightmare on Elm Street / Кошмар на Улица Елм",песничката е от този филм.

Цитирай Първоначално написано от WytER
    Филмът се казва - "A Nightmare on Elm Street / Кошмар на Улица Елм",песничката е от този филм.
    Сигурен/а ли си? Аз като гледах рекламата се заслушах точно за песничката от Кошмар на Елм Стрийт, ама сякаш не беше тя...
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

И аз много се заинтригувах като видях рекламата в началото и в училище като попитах ми каза едно момиче, че е такава песента от Кошмар на улица Елм и днес го гледах, но не е същата.В смисъл пак пеят 1, 2, 3... ама е различен текста и става въпрос за един дето ги преследва във филма.

"I can't live in a world where you don't exist"-Edward Cullen

Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от WytER
    В рекламата дето са онези двете близначки не са от филма "A nightmare on Elm Street" , а от някой друг филм.. Защотo в филма "A nightmare on Elm Street" момиченцата пеят "One, two Freddy's comming for you.. Three four better lock your door.. Five, six grab your crucifix.. Seven, eight gonna' stay up late.. Nine, ten never sleep again.. "

И на мен много ми хареса песничката и искам да разбера от кой филм е.. но май ще стане малко трудно .. Довечера когато връчват наградите "Писък" 2009г. може и да се разбере от кой филм е ^^
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Град
    million miles away (:
    Хора,това с момиченцата е само за рекламата според мен,такъв филм мисля няма..Иначе щеше да е много яко плагиатство от "A nightmare on Elm Street"..като ви се струват страшни филми с пеещи дечица гледайте него. А иначе довечера ли ще раздават наградите "Писък 2009",аз си мислех,че съм ги изпуснала..?
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Хора,това с момиченцата е само за рекламата според мен,такъв филм мисля няма..Иначе щеше да е много яко плагиатство от "A nightmare on Elm Street"..като ви се струват страшни филми с пеещи дечица гледайте него. А иначе довечера ли ще раздават наградите "Писък 2009",аз си мислех,че съм ги изпуснала..?
    Довечера са, от 23:30 часа.. Спокойно не си ги изпуснала ^^

-----

Johnny Depp

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от xxph0biaxx
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Довечера са, от 23:30 часа.. Спокойно не си ги изпуснала ^^
    А,идялно значи
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Ето ви оригиналния текст:
    Ten,Nine your soul is mine
    Eight,seven fell from heaven
    Six,Five frozen alive
    Four,Three bleed for me
    Two,One it must be done!

Но все още песничката се издирва

http://www.youtube.com/watch?v=zmlLi...eature=related - ето ,но с лошо качество
    Akcent - delight (music)

Град
    New York
    Песента с тези момиченца е от Freddy vs. Jason Поне така всички казват.

-----

Johnny Depp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си