- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПъРвАтА ЛуБоВ...
еми харесах си го в 8и клас,после вече се влюбих.не ми провървя,но не бих казала че е било изгубено време.това беше може би най-истинското нещо което съм изпитвала.![]()
I can't stop myself from loving you <3
На 18. Да, провървя ни. Бяхме щастливи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ей голяма мъка беше...на 14 бях, почти 15
трябваше ми година и половина да го преживея
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
\Първоначално написано от Snickers
/
На 15.Еми донякъде провървя.Имахме 5 чудесни месеца заедно,а сега въпреки,че не си говорим,все още го обичам и всичко това е от година и три месеца.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
мм... най-вероятно миналата година... и още я обичам, ама няма как да сме заедно... както и да е, много неща научих в процеса на опит за разлюбване... като например че не съм за краткотрайни връзки хах
Същото. Когато спрях да изпитвам каквото и да било, наистина осъзнах, че наистина съм голяма късметлийка, че съм се отървала.Първоначално написано от LadyDi
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Заглавието, темата се повтаря, 97 ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами тогава не бях сигурен дали това беше любов... но сега вече като поживях още явно точно това си е билоБеше несподелена и просто не се получи от тогава още няма момиче което да е превзело сърцето ми
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Почти на 17и си продължава и сега и дано си продължи завинаги
Обичам я страшно много
![]()
Първоначално написано от LadyDi
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз съм лудо влюбена от 15 години в себе си. Любовта ми е несподелена и много се терзая.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
малка съм още![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
вчера! в мойте форумни гажоци![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Бях на 14, тъкмо ставах на 15. Това беше първото ми истинско влюбване...и което никога няма да забравя. Дълго нямаше човек, който да обичам така, и се обях отчаяла докато не срещнах един друг специален за мен човек.
И все пак...първата любов си е първа. Беше истинска, чиста, невинна и силна, ще ми остане един невероятен спомен.