.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

това истинска любов ли е?

Какво мислите за момичетата, които са на по 11, 12 години и си имат гаджета? Почват да казват че са много влюбени, че обичат истински приятеля си и почват да пишат на skype нещо от сорта " ох миличко мн те обичкам всичко ще направя за теб" ? Това истинска любов ли е според вас?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Естествено,че не ...
    Това е просто привличане
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

на мен лично ми е много смешно когато видя да правят така

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Еми естествено ,че не .Точно на тази възраст няма как да знаеш какво е любовта.Това са лапешки лиготийки и те са точно с възраста дошли
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Не,естествено..На мен ми е много смешно да ги видя и да чета и чувам тези думи,защото не ми се вярва,че на 11-12 се обичат "истински" - това е просто привличане..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Ох, много се дразня като ги видя такива и ми става супер смешно. Като се видят ги е срам да се хванат за ръчичка дори, но иначе в скайп "голямата любов". И всякакви неща от сорта на "за теб бих дал живота си" и "ти си единствен, друг не мога да обичам", а след една седмица вече с ново гадже и нови лиготийки. Естествено, че не е истинска любов.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от SshtrudeL
    Лигавят се.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    а ти истинско тъпа ли си?

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    ква истина ква действителност, тва са филми
    на 11-12 пък на мен майка ми на 14 дето съм,след 2 седмици ставам на 15 ми казва,че не съм била за гадже още..пълни глупости
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Писането на любовни думи в скайп,според мен е изтъкване на това
    че имаш гадженце..

Цитирай Първоначално написано от insane7
    Ох, много се дразня като ги видя такива и ми става супер смешно. Като се видят ги е срам да се хванат за ръчичка дори, но иначе в скайп "голямата любов". И всякакви неща от сорта на "за теб бих дал живота си" и "ти си единствен, друг не мога да обичам", а след една седмица вече с ново гадже и нови лиготийки. Естествено, че не е истинска любов.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Е как да ти кажа истина ли е или не?!При всеки е различно

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    не това е лиготия...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: това истинска любов ли е?

Цитирай Първоначално написано от anituu97
    Какво мислите за момичетата, които са на по 11, 12 години и си имат гаджета? Почват да казват че са много влюбени, че обичат истински приятеля си и почват да пишат на skype нещо от сорта " ох миличко мн те обичкам всичко ще направя за теб" ? Това истинска любов ли е според вас?
    аа... според мен това е реторичен въпрос, нали? Защо всички питат нормално ли е да се обичат на по 11-12 годинки, истинска любов ли е.. много ясно, че не!

Град
    Таити
    Момиченцата на 11-12 години гледат големите какички какво правят и затова почват да си набиват филми че и те са влюбени
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Разбира се, че не

Брей мамка му,много сте порастнали всичките бе?!Вече виждате нещата от гледна точка на голям човек ли,какво?!Не мога да гарантирам влюбени ли са или не са...но също не мога да го гарантирам и при 20-годишните и при 40.....Според мен ранната любов си е най-искрена и без предразсъдъци и трябва да бъде изживяна,въпреки че повечето пъти няма бъдеще....Много ми бъркате някъде,когато обаче определяте дори без да имате на базата на какво кой какво чувства и дали е влюбен....Не съдете само по себе си за чувствата,мислите и живота на околните!Много от живота не сте видели!;]]

Супер фен
    Хах според мен пък това е просто лиготия Ще направи всичко за него? Какво например- ще му даде куклата си назаем?! Ест ако имаш гадже и на 20 не е гаранция, че си влюбен, но на 12 пък съвсем. На 12 не си наясно какво означава наистина да направиш всичко за някого.

Задоволяват мнооого първични..как беше думата бря....нужди!
    Въпреки, че с добро възпитание тия нужди лесно се контролират, но уви.

ПП: Не ви ли писнаха тия теми?

Не е много ясно,но почвам да ги разбирам тия момичета вече.Смисъл нека си ги пишат тези неща,щом им е кеф и се чувстват щастливи така...
    Е,малко ме дразня,защото знам,че после ще циврят месеци наред как се е разпаднала "истинската" им връзка..но човек през всякакви периоди минава..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си