- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Забавно ли ви е в училище?
мхм, целодневно лигавене - по време на часовете и след тфа![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
защо? Нямаш приятна компания ли ;( и на мен понякога ми е наистина много гадно...Първоначално написано от sexXgirl2007
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Най-добрите ми приятели не са от училището ми , но въпреки това ми е забавно . Часовете по немски са уникалнипрез цялото време говориме простотии и се смеем.
Memento mei, memini tui!
Не съм курва => НЕ
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Оо до преди го обожавах даскалото.Обаче са съм в ново .. класа е ужасен.Момчетата са супер лигави и дразнещи,а момичетата ацки надути.С егати нетърпението очаквам съботите и неделите да си видя компанийката![]()
Класът ми е сбирштина от най-големите боклуци и курви в целия свят но има 4-5 момчета с които си правим голям купон![]()
![]()
It's Me Bitchezz
Да,приятелите ми са там и ми е хубаво на даскало.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от kristito3
Темата пита дали ни е забавно ти питаш дали там са ни най-добрите фр !?
Ем забавно ми е .
Има къде да ми минава времето пък и е готино ,мен лично ме кефи .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
в нов клас съм.. и е г/д забавно но на моменти едвам си сдържам сълзите с една 'фр' нещата се объркаха или де да знам и аз вече и просто .. сичко се разваля и спирам да ссе смея и деня ми се прецаква..но смеха си го има той мойто лекарсто![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
от тва излиза че к***ите се кефят да ходят на даскалоПървоначално написано от MadeOfWater
интересна логика![]()
Харесва ми да ходя, но понякога когато имаме мн за учене за следващия ден и сутрента адски ми се спи..не съм мн ентусиазирана при мисълта за даскало.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
В повечето случаи..![]()
Вафла..
Мммм ... обожавам даскалото е без ученето де![]()
![]()
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Е това толкова хора го казват,аз все не мога да го разбера.Звънни няколко телефона и се съберете,защо трябва да се мъчите в училище,че да се видитеПървоначално написано от Unendlich
![]()
А по темата:Понякога е забавно,обаче има и доста кофти моменти![]()
Страхотна логика! Невероятно мислене!Първоначално написано от MadeOfWater
![]()
![]()
Колкото до темата, да забавно ми е. Почти всички любими хора са там, и е забавно.![]()
виж от мен един съвет - изобщо да не ти пука за това. Ако не от там все от някъде ще си намериш. Недей да се натъжаваш. Да си гледат работата. Кой знае те щом се подиграват колко струват! Горе главата! Като те бъзикат им кажи "Вие от къде пък знаете, че съм напълно сама!" Просто не им се оставяй! Никога! Нма да даваш на живота да те мачка! Дано да съм била полезна с нещо за теб.Първоначално написано от sexXgirl2007
![]()
![]()
хаха да така се е получило - малко неясно. Имам предвид и двете неща.Първоначално написано от teenems
![]()
Ето го и въпроса.Първоначално написано от kristito3
![]()
Казвам,че класът ми е съставен главно от курви и затова не ми е приятна компанията им.
И недейте да се правите на интересни...логиката и мисленето ми не трябва да ви засяга особено.Първо вижте себе си и после коментирайте мен.Просто предупреждение
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
В училище ми е забавно, но главно го използвам за повече контакти и познати. Истината идва след даскало или почивните дни. Тогава просто испадаш в еуфория![]()
Ако "Пакман" ни е повлиял като деца, всички щяхме да обикаляме тъмни стаи, ядейки магически хапчета, слушайки повтаряща се електронна музика.
You know Im straight doin' your mom (^^)
Ооо, това е повече от отвратително...Първоначално написано от MadeOfWater
![]()
![]()
![]()
ДААА. Забавно ми е, попаднах на наистина страхотен клас.Разбирам се с повечето, а с к*****е не си общувам. (слава богу са малко)
Според мене трябва да се наслаждаваме на тези години .. тийн годините, така наречени
и да си изкарваме яко..Защотооо.. след време нещата коренно се променят и няма да имаме много време за излизания и лигавения .. абее ЖИВЕЙТЕ ЗА ДЕНЯ !
![]()
От училището са най-добрите ми приятели,но не ми е особенно забавно там..дори мога да поясня,че почти не ми еслед училище е по-яко.
![]()
![]()
Първоначално написано от someonerandom
Ами не всички са от града. Тези, които са от града са или по морета, балкани, села. Иначе излизам редовно с приятели, но не е като да си в училище.![]()
ооооо много забавно-понякога учителите ме мислят за идиотче или даже не ме приемат насериозно.Щото преди само ме хвалиха такова ииии вече ми писна-I'm bad kids![]()
![]()
![]()
![]()
загърбих си срамежливото аз и съм мега ненаебателна-не ми пука за нищо и никого![]()