.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Hybrid View

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Да, определено ми е забавно в училище. Там са една наистина голяма част от най-близките ми приятели и познати. Е, все пак и от други училища имам, но не може всички да сме от 1 училище, не го решавам аз. Иначе весело ми е, хубаво ми е, чувствам се добре. Даже като стане вече началото на Септември и изгарям от желание да тръгна на училище, защото ми е скучно. Абе .. хубаво ми е.
    и аз така..
    понякога ми се струва голямо натоварването (много учене.. ) и малко ми омръзва но пък ми е весело... без училището нямаше да ми е толкова забавно
    супер вълнуващо си изкарвам учебните дни

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    не.. там ми идв да се гръмна
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    в облаците ^^
    аз въобще не харесвам класа си .. заради тях ходя на даскало с такова огромно нежелание... това лицемерие и двуличие (аз това най мразя в хората) нон-стоп, постоянните подмятания на стила или самата личност ... това не са хора на които може да се разчита ... единственото свясно момиче с което имам някакъв лаф (доклолкото е възможно с нея) е Уикипедия (поредната ебавка) дето всичко знае и с нея се говори само за наука, иначе е наистина мн добро момиче ... таа нямам приятели от класа имам страшен късмет

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Че как, аз за даскалото живея. Двойки, клас лицемери и парвенюта, учители току що излезли от меките стени.... какво повече да искам?
    + Сякаш аз съм го писала.

Забавно ми е с 1-2 човека,но с тях пада върховния смях.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Че аз съм там само за забавление бе , то училището да не е за учене случайно ?? Наистина в даскало ми е супер яко :P :P
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

на всякъде ми е забавно,то не зависи от мястото,а от хората който са около теб

Мега фен Аватара на SilverRain
    Повечето ми приятели са от училище .. забавнооо чак не, но вече като излезем извън даскало си изкарваме яко

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Utun
    Да бе, велико, по 3-4 контролни на седмица, изпитване почти всеки час. Междучасия по десет минути и едно 20, колкото да прехвърлиш уроците за следващия час понеже си бил уморен да наблягаш вчера след училище на това, а кефа от това да понаправиш някоя глупост с приятели можеше и да го има, за останалото кратко време, ако не бяха камерите, които те карат да се чувстваш като в затвор. Айде да споменем и че и униформи ще сложат - лятото или пола си ще трябва да сменям за да вървя с поличка или ще цапам на 30-40 градуса в дълги гащи и обувки.
    БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УЧИЛИЩЕ!

+1
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Цитирай Първоначално написано от Utun
    Да бе, велико, по 3-4 контролни на седмица, изпитване почти всеки час. Междучасия по десет минути и едно 20, колкото да прехвърлиш уроците за следващия час понеже си бил уморен да наблягаш вчера след училище на това, а кефа от това да понаправиш някоя глупост с приятели можеше и да го има, за останалото кратко време, ако не бяха камерите, които те карат да се чувстваш като в затвор. Айде да споменем и че и униформи ще сложат - лятото или пола си ще трябва да сменям за да вървя с поличка или ще цапам на 30-40 градуса в дълги гащи и обувки.
    БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УЧИЛИЩЕ!

+1
    нали знаете че никой не ви кара на сила да ходите на училище .. какво само се оплаквате

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Оле, мен пък училището много ме радва.
    Побиват ме тръпки, когато следва час по география, история, физика и предмети от сорта, но... минават.

Имам две много точни приятелки, които са от моето даскало и ми е хипер забавно с тях + сестра ми, която за жалост учи в друг град.

Когато можем през часовете слушаме музика, говорим си, смеем се, а учителите си говорят с нас като с равни.
    Пък и напоследък като свърши часа започваме да си лафим с тях, ходим в барчето пием кафе заедно и се връщаме по средата на следващия час без никакви проблеми...
    Въобще... учителите са ми много пекани хора.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Оо,да .. 2 от най - добрите ми приятелки са в моя клас .. ии Момчето учи в това даскало .. абе изобщо ..
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Много е забавно в нащо даскало, ние си прекарваме супер и при най-злите учители. Ден без някоя простотия просто няма. Половината от приятелите ми са там, но за нищо не бих заменила лятната ваканция, ни най-малко за училище.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    като се съберем всички естествено ,че е забавно.....стават такива изцепки дето ги помним дооста дълго,цъкаме белот и през часовете не спираме да се хилим на простотиите на някой от нас..пфф да не говоря какво става по бел...как ревем от смях,а г-жата си мисли,че сме се разчувствали от прочувственото рецетиране на кочо ама няма значение-нали сме добри,примерни деца-уж..
    пък и класа напоследък доста се сплути инякак атмосферата е много приятна....
    най-добри приятели доста трудно да се каже като цяло,че имам...имма доверени хора,които много обичам и ценя и ми е приятно да си прекарваме времето заедно

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Преди да, сега не ..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на teenems
    Преди ми беше забавно и весело ..
    Сега в повечето случай ми е скучно ,глупаво.
    Даже почти всеки ден ..
    Радвам се като дойде събота и неделя

мне пове4е ми фр-та са от моя квартал или миналото даскало от страна на кеф в даскало е супер фън поне в на6то
    в математиката 1+1=2
    в живота 1+1=1
    в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете

дам .. там са най - добрите ми приятели

Да ..

Най-добрата ми приятелка е от моя клас ..

Най-добрият ми приятел - от друго училище ..
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Мега фен Аватара на ameli
    май само аз се забавлявам истински.. даже не ми се прибира
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Не, ама другата година ще се постарая да ми е забавно.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Бива... Две от най-добрите ми приятелки са от моя клас и в повечето случаи ни е някво яко.

Е, има и дни, в които постоянно гледам часовника и нямам търпение да бие последния звънец, защото ми е сууупер шит, ама кво да се прави...

Училището е необходимо зло.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Понякога да,, понякога не. Всеки път различно. Някой път просто си нямам настроение и нищо не може да промени това... и не ми става весело. Ама понякога ми е мн весело. Всичко е на етапи
    Tom Novy ft. Lima - Take It

Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.

Не е лошо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си