- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Забавно ли ви е в училище?
Първоначално написано от kristito3
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
ии най-вече какъв час имамПървоначално написано от justunique
![]()
`only God can judge me!
+1Първоначално написано от 3motion
![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
ммм забавно ми е поняога .. :д иначе приятелите са ми от други училища ама се надявам догодина заедно да сме си![]()
Зависи от деня, настроението, часовете които имаме абе от много неща. Всеки ден различно![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Не, защото съучениците ми се забавляват с разни простащини и аз съм от малкото хора, на които никак не им е смешно. К'во да правиш, инфантилност.. (аз ли, те ли..)
Пълна тъпотия, постоянно съм с книга или със слушалките в ушите. Има си ги и сносните моментчета, де, ама са някаква гибелна рядкост. Пък и то на мен два дни ми остават, за къде да го мисля![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
О супер забавно ми еДобре че с приятели си прекарвам добре,иначе не знам как щях да издържам
А иначе и от у-ще са ми най-добрите приятелки, а от преди 2ма най-добри приятели и др от компанията .. абе не се оплаквам
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Да освен когато съм в час но и тогаа ми харесва . Ние в час играем покер![]()
![]()
![]()
Кво стаа
Ходя само заради приятелите :P
ами да, забавно ми е защото класа ми е готининаче най-добрите ми приятели не са от там
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
не ми е забавно в училище.. то там ми е най криво през целия ден... определено не са ми от там най - добрите приятели... чат пат е яко но това са последните часове преди някоя по - голяма ваканция![]()
Понякога е много забавно и има моменти, в които през всички часове само се смеем, но простащината на някои от момчетата от класа ми е толкова голяма, че скапват настроението не само на учителите, но и на останалата част от класа.. Толкова големи простаци едва ли има.![]()
Ми супер забавно ми еКласът ми е всичко за мен и много го ценя, класната пък е най-яката на всички времена
Нищо че по успех сме на пред-предпоследно място в училище, но за сметка на това сме най-задружни и най-весели в училище.
Не искам да заминавам никъде сега след 7-ми клас, защото искам още време да прекарам с класа, но сме на 2-ро място по отсъствия в училище и 80 % ще се разтури класа
Тази мисъл ме разбива и не мога да спя нощем
![]()
Адски забавно ми е .. ест заради компанията!!.. Другото SUCKS
.
Ходя си и се кефя на най-невероятните хора на СВЕТА!Просто ги обожавам .. и затова обичам да ходя,все пак съм по цял ден с тях .. !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами,забавно ми е напоследък,да.И то много.Кефя се,защото сегашния ми клас са много големи пичове по отношение на тормоз към даскалите...![]()
![]()
Страшни гаври си правят с тях,особено с чичката по математика.Голям купон става.
Най-добри приятели от даскало нямам,въпреки че от две години съм там.Има трима-четирима човека,с които се разбирам,мотаеме се заедно,говориме си,но не мога да кажа,че са ми най-добри приятели.Наскоро пък се изпокарах и с бившите ми съученици,които ми се водеха нещо като `най-добри приятели` и сега го карам соло.![]()
Кофти ми се получи,но пък почнах да се веселя напоследък.![]()
ОоОоОоОоО дааа особенно компанията и глупостите които ръсиим и правимм как да не ми е забавнооооо![]()
![]()
![]()