.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Max Factor малък проблем

Взех си крем-пудрата на Макс Фактор,обаче немога да отворя кутийката на това чудо Помагайте,някой който я има да споеля как я отваря...ужас...

Супер фен Аватара на galu6a
    въй това е мн гадно съжелявам и аз немога да ти помогна я дай снимка да видим доло-горе какво представлява

а какве е цената й впрочем
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Ох,отворих го,просто е трябвало да приложа повече сила,за да завъртя капачето
    Иначе е това http://www.mypowderpuff.co.uk/images...Foundation.jpg
    И сега тук идва реда да покажа очарованието си от този продукт,просто е уникален,даже не съм се и надявала да постигна такъв ефект.От години търся пудра или фдт,който да се нанася бързо,да стои естествено и да изравнява тена и покрива недостатъците.Това е и фдт и пудра и коректор в едно,който се нанася за няма и минута,омекотява кожата ми,страхотен е,горещо препоръчвам
    А като си представя колко пари съм хвърляла за пудри,фдт и коректори уж висща козметика,а това е само 25 лева.
    И за да не е все пак излишна темата предлагам тук да пишем впечатления за продукти на макс фактор и изобщо всичко за марката.
    Вие сте

Заслужава ли си да дам 20-30 лв за една спирала на Мах Factor

Супер фен Аватара на galu6a
    25 лв наистина е мн в тази криза ,но аз и не ползвам мн ФДТ или пудри или коректори ама може би ще се зачудя
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Май и аз ще си го взема това.. като те слушам направо нямам търпение да си купя.. :P Ако имам проблеми с отварянето ще пиша..
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от asassinn
    Да

krisito9212 Аз от това не бях доволна,много е сухо това нещо И от други съм чувала същите мнения..радвам се,че има доволни от него

Аз лично съм с пудра на Елизабет Тейлър и съм много доволна.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мисля,че се завърта капака
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мацката каза, че е успяла вече да я отвори..

Цитирай Първоначално написано от Fr3eGiRl
    Май и аз ще си го взема това.. като те слушам направо нямам търпение да си купя.. :P Ако имам проблеми с отварянето ще пиша..
    Дано и на твоята кожа се отрази така добре,защотот нали знаеш,че всичко е индивидуално.Но наистина за мен този продукт е страхотен.Значи вече около 5 че може и повече часа съм с него,а лицето ми изообщо не се е омазнило,а попринцип за това време започват да ми лъщят челото,носа и брадичката

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Да

krisito9212 Аз от това не бях доволна,много е сухо това нещо И от други съм чувала същите мнения..радвам се,че има доволни от него
    Еми то се води крем-пудра и затова е по сухо.На мен проавачката ми каза една тактика-ако искаш ефект пудра нанасяй го със сухо тампонче,ако искаш ефект фдт(да е по-течно)мокри тампончето

Цитирай Първоначално написано от heiress
    И аз на една нейна много и се чудих,обаче реших да си взема това

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    25 лв наистина е мн в тази криза ,но аз и не ползвам мн ФДТ или пудри или коректори ама може би ще се зачудя
    +1

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз я ползвах по едно време, но само на тен ми харесваше как седи честно казано. Тъмната демек. А и не е особено икономичен, защото половината от това, което си потопил, попива в тампона.

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    И аз на една нейна много и се чудих,обаче реших да си взема това
    Ами, аз лично това не съм го ползвала, затова не мога да ги сравня, но мога да ти кажа, че от пудрата на ЕТ съм наистина много доволна.. за 1-ви път срещам нещо, което напълно да удовлетворява исканията ми. Просто.. толкова е естествено, че като я нанасям имам чувството, че нищо не правя.. че не нанасям нищо, но после като видя ефекта и осъзнавам, че съм прикрила всички несъвършенства. Просто е уникална.

Град
    Варна
    Да

И аз тъкмо това щях да попитам! Кожата на лицето ми е нормална към суха и затова не ползвам пудра за лице - повечето пъти ми изсушава кожата. Единствената хубава пудра, която съм използвала е минералната пудра на Лореал, невероятна е !

Но щом на авторката кожата й по-скоро отива към мазна, вероятно й помага пудрата.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Цитирай Първоначално написано от Claudette
    Да

И аз тъкмо това щях да попитам! Кожата на лицето ми е нормална към суха и затова не ползвам пудра за лице - повечето пъти ми изсушава кожата. Единствената хубава пудра, която съм използвала е минералната пудра на Лореал, невероятна е !

Но щом на авторката кожата й по-скоро отива към мазна, вероятно й помага пудрата.
    не напротив моята кожа е комбинирата обаче към суха,коата на бузите ми е суха а в т-зоната ми се омазнява но не много. А може би на тен ти е било сухо,защотот не нанасяш основа за грим или крем преди това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си