- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Max Factor малък проблем
Взех си крем-пудрата на Макс Фактор,обаче немога да отворя кутийката на това чудоПомагайте,някой който я има да споеля как я отваря...ужас...
![]()
въй това е мн гадносъжелявам и аз немога да ти помогна я дай снимка да видим доло-горе какво представлява
![]()
а какве е цената й впрочем![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ох,отворих го,просто е трябвало да приложа повече сила,за да завъртя капачето![]()
Иначе е това http://www.mypowderpuff.co.uk/images...Foundation.jpg
И сега тук идва реда да покажа очарованието си от този продукт,просто е уникален,даже не съм се и надявала да постигна такъв ефект.От години търся пудра или фдт,който да се нанася бързо,да стои естествено и да изравнява тена и покрива недостатъците.Това е и фдт и пудра и коректор в едно,който се нанася за няма и минута,омекотява кожата ми,страхотен е,горещо препоръчвам![]()
А като си представя колко пари съм хвърляла за пудри,фдт и коректори уж висща козметика,а това е само 25 лева.
И за да не е все пак излишна темата предлагам тук да пишем впечатления за продукти на макс фактор и изобщо всичко за марката.
Вие сте![]()
25 лв наистина е мн в тази криза,но аз и не ползвам мн ФДТ или пудри или коректори ама може би ще се зачудя
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Май и аз ще си го взема това.. като те слушам направо нямам търпение да си купя..:P Ако имам проблеми с отварянето ще пиша..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
ДаПървоначално написано от asassinn
krisito9212 Аз от това не бях доволна,много е сухо това нещоИ от други съм чувала същите мнения..радвам се,че има доволни от него
![]()
Мисля,че се завърта капака![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дано и на твоята кожа се отрази така добре,защотот нали знаеш,че всичко е индивидуално.Но наистина за мен този продукт е страхотен.Значи вече около 5 че може и повече часа съм с него,а лицето ми изообщо не се е омазнило,а попринцип за това време започват да ми лъщят челото,носа и брадичкатаПървоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
Еми то се води крем-пудра и затова е по сухо.На мен проавачката ми каза една тактика-ако искаш ефект пудра нанасяй го със сухо тампонче,ако искаш ефект фдт(да е по-течно)мокри тампончетоПървоначално написано от Biskfitka
![]()
И аз на една нейна много и се чудих,обаче реших да си взема товаПървоначално написано от heiress
![]()
И аз я ползвах по едно време, но само на тен ми харесваше как седи честно казано. Тъмната демек.А и не е особено икономичен, защото половината от това, което си потопил, попива в тампона.
Ами, аз лично това не съм го ползвала, затова не мога да ги сравня, но мога да ти кажа, че от пудрата на ЕТ съм наистина много доволна.. за 1-ви път срещам нещо, което напълно да удовлетворява исканията ми. Просто.. толкова е естествено, че като я нанасям имам чувството, че нищо не правя.. че не нанасям нищо, но после като видя ефекта и осъзнавам, че съм прикрила всички несъвършенства. Просто е уникална.Първоначално написано от krisito9212
И аз тъкмо това щях да попитам! Кожата на лицето ми е нормална към суха и затова не ползвам пудра за лице - повечето пъти ми изсушава кожата. Единствената хубава пудра, която съм използвала е минералната пудра на Лореал, невероятна е !Първоначално написано от Biskfitka
Но щом на авторката кожата й по-скоро отива към мазна, вероятно й помага пудрата.
Това, което е лесно, не е интересно.
не напротив моята кожа е комбинирата обаче към суха,коата на бузите ми е суха а в т-зоната ми се омазнява но не много.Първоначално написано от Claudette
А може би на тен ти е било сухо,защотот не нанасяш основа за грим или крем преди това