Здравейте!Искам да ви попитам за една гривна,която виждам вече на много снимки,но никъде не ммога да намеря http://prikachi.com/files/1282445L.jpgСлучайно някой от вас да е виждал в някой магазин такава? Ако да-къде?
Благодаря предварително!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
От кой град си?
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ем да започнем от там, че тая "гривна" изобщо не се вижда.
Аз поне виждам някво въже оплетено (;;
Да и аз я искам.Има 4 такива гривни в кауфланд,където са списанията.Та днес ги разглеждахме и ги видях в немското Браво,но проблема е,че списанието (вътре са и гривничките) струва 5-6 лева.
Това са 2 обикновени гумени гривнички, които преплиташ една в друга.
Pure white
От София.Да и аз така мисля,пробвах да преплета,обаче не се получи.![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Ами нали в София имате магазин Jumbo, там май има такива въженца, от които се правят гривни, каквито искашПървоначално написано от InloVeGirl27
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ДА има,но те там са шарени.ти си решаваш дали да си вземеш.аз имам такива.ще пробвам.А пакета струваше към 2-3 леваПървоначално написано от viksit0y
аз бях видяла такива в едно малко магазинче до нас(от Варна съм) и бяха около.. левче![]()
иначе не намирам нещо кой знай какво в тях
Просто аз
и аз така мисляПървоначално написано от dan4ety
Няма как да не се е получилоПървоначално написано от InloVeGirl27
На мен винаги ми се получава.
Ето схемичка, надявам се да разбереш нещоhttp://i46.tinypic.com/2s8sidh.jpg
Pure white
Ми не знам,ама аз го правя не с такива кръгли,а с обикновенни гумени такива въженца! То май затова не ми се получава!![]()
Мерси иначе...
![]()