- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стимулиране на гърди
хора моля ви се кажете ми как да стимулирам максимално гардите на приятелката ми за да се чуства прекрасно
Такъв тип глупави въпроси имат един отговор - дай я насам, ще си поиграем и ще ти кажа... Какъв друго отговор очакваш. При всеки е различно! Аз съм бил с момиче, което грам не обичаше да я пипам, независимо как!
Нека маратонът да започне сега!
хубу де аз само питам не ми се карай
като пишеш правилно ще й хареса най много ..![]()
И все пак за да не кажат "спам" .. с език и смучене (АМА ЛЕКО!!!)Някои им харесва и леко гризене амаа аз не ти го препоръчвам ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тенкс се пакПървоначално написано от Hilary_
![]()
Наистина ЛЕКОТО захапване на зърната е страхотно.![]()
с език
Просто аз
[quote="SexyZnayko"]Такъв тип глупави въпроси имат един отговор - дай я насам, ще си поиграем и ще ти кажа... Какъв друго отговор очакваш. При всеки е различно!
+1
s0 dEamN cRazyyYy...
Тенис на маса с 2 топки играл ли си?
...опа тва беше друго
GTA Stunting
Хвани ги и започни да ги стискаш нежно.
1во ги докосвай нежно с ръце, можеш да си играеш със зърната след това започни да ги целуваш...поиграй си с език, посмучи гисам ще разбереш как й харесва най-много
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
^ 1-ви описателен верен отговор![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
требва да я издоиш като кравата милка![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Аз пък лично предпочитам малко по-силното смучене и стискане, отколкото много нежното. По-възбуждащо ми е
Но зависи и какво правим.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от g0sheto94
Може па да пуснат млякоПървоначално написано от Bixel
![]()
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
на колко годинки си приятелю мой??Първоначално написано от BoQnChooo
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Ми на мен ми харесва да ми ги хваща с цяла длан и зърното ми да попадне между пръстите му и да си ги движи и да го търка по този начин. Може и леко да ги стиска и отпуска ритмично. Също много обичам да ми ги гали, също и само с върха на езика да си играе със зърната. Мммного обичам да си играе с гърдите ми.
BTW ifilinnchica какво значение има на колко е? Познавам големи мъже, които не знаят какво да правят с женски гърди. Никой не се ражда научен, затова и момчето пита.
^ Пфффф![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами на нея въобще харесва ли й ?![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!