- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По- голям бюст без силикон???
Днес в аптека случайно попаднах на една брошурка, която рекламира препарат за естествено уголемяване на бюста. Казва се БЮСТ ПЛЮС. Пише, че е изцяло на билкова основа, от растения, които са използвани от шамани и лечители години наред, че повлиява на хормоналния дисбаланс, който впрочем бил основната причина за малките, несъразмерно и недобре офоремени гърди, та дори помагал за облекчаване на ПМС. Ето това е сайта на продукта- http://bustplus-bg.info/
Зная, че звучи изкючително абсурдно и дори смешно, но все пак надеждата умира последна ... затова искам да попитам има ли някоя от вас, която го е пробвала, има ли ефект, има ли странични ефекти като напълняване например или смущения в цикъла, ако случайно бюстът се е уголемил, след спиране на приемането запазил ли се е ефектът ?
*... DoN't MeSS wiTh A PrinCeSS ...*
аа ти на колко си?..ако си малка тепърва бюста ще ти расте и едва ли се нуждаеш от такива работи![]()
Съгласна съм..А и не ми се вярва да има ефект,от такива работиПървоначално написано от tanchu
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и аз не го вярвамПървоначално написано от SmilezZz
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
колко и е цената на тая глезотийка?
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
79 лв. чувала съм,че от такива глупости се хваща рак на гърдата,така че няма смисълПървоначално написано от myl0weee
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
АБсурдно е да дам 79лв за такава простотия..Първоначално написано от billytalent
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
При поръчка на 1 опаковка - 79.00 лв/бр. + 6.00 лв доставка
При поръчка на 2 опаковка - 75.00 лв/бр. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
При поръчка на 3 и повече опаковки - 70.00 лв/бр. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
В аптечната мрежа цената е между 83-96лв./бр.
Ей сега... 80 кинта, а даже и ефект е малко вероятно да има
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Хора, за какво ви е да се тъпчете с такива глупости...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Преди и след 6-месечен прием:
.....това не може да е вярно..... :х
Първоначално написано от ELiTyYy
не не тва по скоро е силикон наистина не може да е вярно
аман от тъпотии![]()
Просто аз
не мисля,че малките гърди са повод за смущения и трябва да се прибягва по такива непроверени техники.раздвайте се на това,което имате и не гледайте в чуждата паничка![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
хаха как пък неПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
по добре такива хормони не взимай че да не те избие на някакви мъжки хормони както гейовете взимат за да им растът гърдия не дей да рискуваш пък и за какво са ти големи гърди те момчетата повече гледат дупето
един съвет от мен големи гърди не ти трябват ще вървиш по улиците и тираджиите само да ти свиркат и не само те а и кви ли не цигани и турци
![]()
мм да .. освен гърдите ще порасне и дупето ..Първоначално написано от Twisted
![]()
п.с. според мен не си заслужава ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може ли да се напълнее от употребата на Бюст Плюс?
Бюст Плюс е изграден изцяло на растително-билкова основа и не може да предизвика нито отслабване, нито напълняване. Ако имате такива очаквания, то можете да бъдете сигурни, че те са нереалистични. <- написали са ти го.Друг е въпроса, че това е реклама и не може да си сигурна.
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Съвсем ясно си просто си личи силикона във дясната снимка бе...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Трябва да си безумно малоумно същество,за да повярваш,че от подобно нещо ще има ефект.Само се чудят как да вземат парите на хората!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
те ще виснат като пораснат СИЛИКОНПървоначално написано от teenems
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ФотошопАко беше силикон дясната нямаше да я оставят по-малка
![]()
Иначе - не вярвай на тези боклуциЯж фъстъци
![]()
Трагедията е пълна...
Вече така правят силикона (ако желае жената, де) - едната по-малко, за да е уж по-реалистично.Първоначално написано от Korrnyy
И не вярвам да има ефект!
Все още ли смятате, че е много важно да имаш голям бюст. Модата на големите бюстове отдавна отмина. С колкото те е дарила природата - толкова. Да дадеш 80 лв. за някакво мазило и да си внушиш, че бюста ти расте от него е пълна комплексарщина. Я се огледай и виж че 70 % от жените са с малки бюстове, пък нито са дефектни, нито нищо....