- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Predlojenie
Zdraveite, cheta foruma ot nqkolko dena i se smeq na drago surce s razni temichkiI imam predlojenie temata obshto sexualna kultura ili tam kakto se kazva da se zameni s uputvane kak se zarejda, izpolzva pistolet i otkade da si vzemem takuv...
chudq se kak moje da ima tolkova zabludeni i glupavi dushici brodeshti po zemqta na vsichkoto otgore na moita vuzrast
a i temata s midata beshe super ama neshto mai mi se zagubi kade izchezna neznam da fanete da q vurnete che tam mnogo se smqh
Aide chao vi za sega i obmislete predlojenieto mi e ei ne e shega
![]()
Темата ти е не по-малко безсмислена!![]()
Чувал ли си за кирилица?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
О боже прос човек![]()
Ай да го освиркаме![]()
GTA Stunting
razbira se che sam chuval prosto taka izglejdam po gramoten kato ne pisha na neq![]()
Ключ..Тъпанар...
![]()
груба грешка ..Първоначално написано от cobrasl
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може и упътване как се режат вени на дълго щото както си чета разбирам, че ще има по голям ефект.А вие си освиркваите няма да ви казвам през кое ми е![]()
Ти сигорно си от онея деца(или щом толкова се обиждате на деца,индивиди),който са питали нещо малуумно във форума,и ся си решил да се правиш а оборотен...Май май,познах.![]()
маи маи за съжаление не ситва ми е първата регистрация даже приятелката ми ме базика понеже и казах, че съм си направил регистрация и ми вика ти кво питаш по тия форуми
![]()
Първоначално написано от gret4ety
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥