.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на vagarious

Дупчица на ушенце :D

Абе да ви питам - за колко време зараства дупчицата!?На съвсем нормално място си е-както им ги дупчат на бебенцата. И ако знаете, защо само на едно ми ухо ми събира "нещо"- седи като пъпка,но не е.Как да го махна това!?Някакви идеи!?
    Big or small, lies are lies!

Мойте са от малка(повечето).Не зарастват,поне мойте за 3-4 месеца нио им няма,то каналчето си остава,ай много кожата да зарастне.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Аз по едно време бях спряла да нося каквито и да било обеци за около 2 години и не зарастнаха... много се очудих
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Мойте са от малка(повечето).Не зарастват,поне мойте за 3-4 месеца нио им няма,то каналчето си остава,ай много кожата да зарастне.
    истина
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

О, значи спокойно мога да спра да ги нося известно време, че хем ме боли едното ухо, хем "ми тежът".Супер.Мерси мацонки.

Голям фен Аватара на Seductress
    При всеки е различно. На леля ми, например, 6 пъти и са и зараствали дупките. Щом те боли ухото го изчисти с малко спирт, пък и не виждам какво толкова ти пречи това нещо, което се събира, че да не носиш обеци.

Цитирай Първоначално написано от Seductress
    При всеки е различно. На леля ми, например, 6 пъти и са и зараствали дупките. Щом те боли ухото го изчисти с малко спирт, пък и не виждам какво толкова ти пречи това нещо, което се събира, че да не носиш обеци.
    Ами дразни ме толкова,защото е по-големичко,вижда се, когато съм вързана, а и ме боли, когато си легна на лявата страна(на лявото ми ухо е) и ми създава дискомфорт като цяло.А това за спирта - да, и преди съм почиствала така и утре пак ще го направя.А това за леля ти Много ме е страх да не зарастне.

Град
    Някъде там...
    А какви обици носиш (сребро, злато, боклучен метал ) ? И от колко време имаш дупки и от колко време насам се появяват тези симптоми?
    Ще те намеря ли някога... ;(

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    На мен като ми пробиха втората дупка след известно време се възпали и махнах измислената обеца, с която бях, изчистих дупката с лавандулов спирт, изчистих и медицинската ми обеца със спирта и си я сложих и след около 4-5 дни се оправи.. може да пробваш..
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако си махнала медицинската обица пак си я сложи. Промивай с кислородна вода. На мен преди ми забираше и ползвах крем "Здраве", който доста ми помогна.

Град
    Пловдив
    едно момче от класа ми сега има топче там,където му е била обицата на ухото.на приятеля ми също му се получи така на хрущяла.доколкото знам,това е гной(или нещо от сорта).промий хубаво и сложи медицинската обица
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ако е на удобно място, остави памуче със спирт там. На мен също от време на време ми се възпалява и само така се оправя. За около 2-3 часа и всичко е наред.

Повече от фен Аватара на silviau66
    Хмм.. какви метали носиш.. Може да е от това..
    Щото например аз имам алергия към никел и всеки метал, който го съдържа ми възпалява ухото и боли много.. и ми се получава едно като топченце което боли, но след няколко дена ми минава.. (това беше преди де.. докато не разбера, че имам алергия към никел по цялото тяло ;( не мога да нося дори и герданчета с метални закопчалки )
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Цитирай Първоначално написано от Bibz
    А какви обици носиш (сребро, злато, боклучен метал ) ? И от колко време имаш дупки и от колко време насам се появяват тези симптоми?
    Ами нося сребро и никога не ги сменям - не обичам.Дупките са ми още от мъничка,а тези симптоми ги има от 1год.+ Промивам от време на време естествено,но...
    А колкото до това, дали е гной(или нещо от сорта) - незнам.Понатискам го както трябва, но нищо не излиза,а просто като го притисна с два пръста и усещам,че все едно има баш топче отвътре. Ще пробвам с крем "Здраве"..Дано помогне.

Ами не носи боклуци..
    А може ии да не ти носи на сребро смисал .. :Д

Това казах - не нося боклуци.А това да не ми носи на сребро също е вариант.Не се бях сетила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си