- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра... с момиче
Най-вероятно е временно увлечение и ще ти мине след време...![]()
P.S Да не би да гледаш сериала "Ел връзки"![]()
А до кога ще са просто целувки?? Според мен със сигурност ще дойде време в което тя ще те възбужда повече от гаджето тиСмисъл няма нищо лошо. Не вярвам той да те зареже и определено ще е навит за 3ка
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
.Първоначално написано от xercu
Определено за 2-рото си прав !
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Прати ми снимка как се целувате с момичето и ще ти кажа дали си лесби.
Ти си чиста лява резба,майна,само дето не си го осъзнала(нормално,нали момичетата се развиват "бързо")За такива като тебе - да закусват хероин
![]()
кажи на приятеля ти, че с нея ти харесва повече... ще е очарован, убеден съм. ами да ти кажа не е хубаво обаче да криеш каквото и да е от него...
REGGAE BOOM <3
На колко години си ?Първоначално написано от gret4ety
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
1. и аз съм се целувала с повечето си приятелки и ми е харесвало, но не съм лесбийка. сама си отговори1 въпрос. Това означава ли че съм лесбийка...
2 въпрос. Ако гаджето ми разбере дали ще иска да скъсаме. Смисъл тфа не се счита за изневяра щом е с момиче нали
2. най-много да поиска да врътнете една 3ка![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от xercu
![]()
Тая, откакто се е регистрирала, само теми с "обратен" характер пуска.
1. Не. Означава, че си би-сексуална.Първоначално написано от gret4ety
2. Зависи какви са му разбиранията за изневяра. Някои и с момче казват, че не е изневяра, щото нямало такова нещо като изневяра. А други и с момичета го приемат за изневяра.
Откъде да знаем той какъв е?
Има вероятност да поиска и той да я целува, да правите тройки...Всичко е възможно.
Good luck, Bad luck, Luck...
Ами да....Лесбийка си!!!!!!!!
Ох ма как ще се смята за изневяра то момичетата сме тва секс играчки бреПървоначално написано от gret4ety
кога ти удобно да се понатискаш там си напраиш хубавото и тва е. Мое ли си толко зле бре? Момичето може да има чувства към тебе ти я използваш! Не те ли е срам поне малко? Как може да постъпваш така. 1во не е чесно спрямо гаджето ти 2ро не е чесно спрямо момичето да я използваш така. Попринцип като момиче трябва да имаш повече акъл у хралупата. На теб едва ли ще ти е приятно да те използват само за кефа и после да те заебат щото видиш ли имало и момче. И не не си лесбийка просто си поредната "Искам да бъда" вземи се в ръце и спри да се ебаваш с момичето!
![]()
Моят само като се сети, че съм се целувала с някоя (преди да тръгнем) и изцепва нещо от рода на 'ох все едно и нея съм целувал. ужас'. И мен би ме зарязал заради такова нещо, за твоя не знам.
явн0 м0мичето има опит.. н0 не го прави п0вече ак0 гаджето ти разбере няма да е д0бре ..
![]()