Първо нека кажа една любима моя максима: "Тези които са свестни, рядко стават известни!" Да ти отговоря искрено, аз мисля че очаквам най-малко това което давам. Ако и показвам уважение, да не ми се надува и да покаже и тя. Ако и правя комплимент да не се цупи се едно сум я обидил. Поне да се усмихне на сила ако трябва. Пък после да прай каквото си иска. Очаквам поне малко интелектуален капацитет (което за жалост е все по-трудно да намериш в една жена) и поне малко чуство за хумор (защото аз имам много и обичам да се шегувам). Очаквам да е искрена не абсолютно за да запази интереса ми, но все пак да не ме лъже на всяка втора дума и да се изхвърля като незнам какво си там. Най-общо казано Очаквам КОРЕКНОСТ от човека срещу мен. А кой можем да наречем "свестен" хм.... труден въпрос. Всеки си има принципи и по тях отсъжда за останалите. За мен един може да е добър човек, за теб да е ужасен, за 3ти посредствен и така нататък. И за край на моя отговор искам да ти кажа че си избрал добра тема Дано има повече такива дискусии като тази Късмет на всички с намирането на "СВЕСТН -ИЯТ/-АТА"