- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПрЕкРаСнО
Здравейте! Правя тази тема,за да ви споделя нещо. Просто исках да ви опиша как се чувствам. Нали се сещате-пеперудки в корема,блясък в очите... Любов... Искам да ви кажа,че се чувствам невероятно,че всеки мой ден започва с мисълта за него! Лудо влюбена съм!!! За мен не съществува друг.... Искам само него.....Само за него си мисля.....
Благодаря,че прочетохте!Моля ви без тъпи коментари,ако не ви харесва-не го коментирайте! Просто исках да ви споделя чувствата си!![]()
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
завиждам ти благородно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Браво
аз пък не ти завиждам.
Дано възможно най дълго се задържи яката тръпкаУспехчета
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Еее мило и аз се чувствам така. Радвам се,че сме заедноПървоначално написано от InloVeGirl27
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Не бързай с радостта и 7мото небе, защото още не сме видяли развръзката.
Иначе честито.![]()
Какво ве щруделе? Не се ли радваш за нашата връзка. Когато се събудя с мисълта за нея мед ми капе от очите и захар блика от ушите. Пърхат си пеперудки в стомаха,ей тъй на слънца си праят.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Хубаво е.
и ?
брао
Здраве и любов другото не е важно
GTA Stunting
+ 1Първоначално написано от haritov
![]()
еми браво. дано да си се влюбила истински. не като едно лапенце на 12 което беше пуснало тема в теенпроблем. абе да не влизаме в подробности.
П.П:аватара ти ми харесва много. направо го ОБОЖАВАМ. СЕЛЕНА Е НАЙ-ЯКАТА. ако може плс прати ми снимката. пиши ЛС да се разберем как. плс пиши ЛС.
ще ти мине![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Успех![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Пожелавам ти това щастие да продължи много и вси4ко да бъде споделеноПървоначално написано от LittleMissSunshineE
![]()
въпреки че съм от хората които не завиждат и аз ти завиждам. искам да обичам някои истински и той също да споделя тези чувства. но в тийнеджърската възраст това е рядко срещано и даже може да се каже че е невъзможно.
и аз искам мамка му!
Благодаря за милите коментари! И от все сърце ви пожелавам на всички до един да ви се случи!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
и кво и кво? някво интимно видео няма ли да покажете де?? кво само ни се хвалите тука![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy