.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Тема: ПрЕкРаСнО

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Евалата ((:

Цитирай Първоначално написано от loliii
    и кво и кво? някво интимно видео няма ли да покажете де?? кво само ни се хвалите тука
    Eee палавник/ца
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Re: ПрЕкРаСнО

Цитирай Първоначално написано от SshtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Цитирай Първоначално написано от InloVeGirl27
    Здравейте! Правя тази тема,за да ви споделя нещо. Просто исках да ви опиша как се чувствам. Нали се сещате-пеперудки в корема,блясък в очите... Любов... Искам да ви кажа,че се чувствам невероятно,че всеки мой ден започва с мисълта за него! Лудо влюбена съм!!! За мен не съществува друг.... Искам само него.....Само за него си мисля.....

Благодаря,че прочетохте!Моля ви без тъпи коментари,ако не ви харесва-не го коментирайте! Просто исках да ви споделя чувствата си!

Еее мило и аз се чувствам така. Радвам се,че сме заедно
    аз

И аз се радвам,че сме заедно.
    Някой друг не се ли радва,че сме заедно?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    ПоздраФления, ама тоя профил да не си го направила само за това да се изфукаш във форума?

Само за инфото, убедена съм, че на поне 2/3 от хората тук, в това число и на мен, не им пука за това. Като си щастлива, споделяй с приятели и близки, не с непознати, на които им е все тая за теб. Но млада си, нова си, простено ти е.

Иначе се обичайте и успех. На този свят наистина му трябват повече влюбени хора.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

евЪлЪ... ше видиме след време какво ще стане. блахахахах
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на stylo
    Цитирай Първоначално написано от LittleMissSunshineE
    И аз искам така... И аз ти завиждам благородно
    ++++111

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Поздравления

--------------------------------------------------------

ми то и аз съм влюбена,ама май не само в 1 много мразя когато съм объркана така
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ми то и аз съм влюбена,ама май не само в 1 много мразя когато съм объркана така
    Кифленски истории

Аз пък не ти завиждам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Аз пък се радвам за щастието ти.Обожавам да виждам хора,които се наслаждават на живота си.А любовта наистина ни кара да гледаме на света през розови очила.Успех и се надявам да сте си заедно много дълго време.Хубаво е да се види и една положителна тема във форума.

Благодаря много! Целувки на всички!
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Град
    Таити
    Живота на пеперудките бил кратък така че гледай да ги запазиш колкото се може по дълго живи Успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    и кво и кво? някво интимно видео няма ли да покажете де?? кво само ни се хвалите тука
    Eee палавник/ца
    Това на аватара ти Селена Гомез ли е?
    GTA Stunting

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Живота на пеперудките бил кратък така че гледай да ги запазиш колкото се може по дълго живи Успех
    Има пеперуди които живеят и по 12 месеца :P Ама аз нещо все попадам на някакви дефектни едноседмични

^

Re: ПрЕкРаСнО

Здравейте! Правя тази тема,за да ви споделя нещо. Просто исках да ви опиша как се чувствам. Нали се сещате-пеперудки в корема,блясък в очите... Любов... Искам да ви кажа,че се чувствам невероятно,че всеки мой ден започва с мисълта за него! Лудо влюбена съм!!! За мен не съществува друг.... Искам само него.....Само за него си мисля.....

Благодаря,че прочетохте!Моля ви без тъпи коментари,ако не ви харесва-не го коментирайте! Просто исках да ви споделя чувствата си!

Всичко най-най за вас занапред
    Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]

За съжаление този човек ме разочарова и едва ли някога ще му простя.... Просто не мога да осъзная колко глупава бях,но сега като че ли ми олекна.... Май и аз попадам все на дефектни пеперудки...

Съжалявам.. Съчувствам ти
    Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Baby,винаги се случва така Няма какво,не те е заслужавал!Макар,че аз съм любител на всички божии създания,от известно време набързо убивам тези скапани пеперуди(GG)
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    завиждам ти благородно

Голям фен Аватара на Dollystar
    Милата
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Ами,няма какво да направим,но поне осъзнах,че наистина не ме заслужава още преди да е станало късно!

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    аз пък не ти завиждам.
    +1
    One 4 the money , two 4 the show

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си