- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПрЕкРаСнО
Eee палавник/цаПървоначално написано от loliii
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Първоначално написано от SshtrudeL
ПоздраФления, ама тоя профил да не си го направила само за това да се изфукаш във форума?![]()
Само за инфото, убедена съм, че на поне 2/3 от хората тук, в това число и на мен, не им пука за това.Като си щастлива, споделяй с приятели и близки, не с непознати, на които им е все тая за теб. Но млада си, нова си, простено ти е.
Иначе се обичайте и успех. На този свят наистина му трябват повече влюбени хора.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
евЪлЪ... ше видиме след време какво ще стане. блахахахах![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
++++111Първоначално написано от LittleMissSunshineE
![]()
Поздравления![]()
--------------------------------------------------------
ми то и аз съм влюбена,ама май не само в 1![]()
![]()
![]()
![]()
много мразя когато съм объркана така
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Кифленски историиПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Аз пък не ти завиждам.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз пък се радвам за щастието ти.Обожавам да виждам хора,които се наслаждават на живота си.А любовта наистина ни кара да гледаме на света през розови очила.Успех и се надявам да сте си заедно много дълго време.Хубаво е да се види и една положителна тема във форума.
Благодаря много! Целувки на всички!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Живота на пеперудките бил кратък така че гледай да ги запазиш колкото се може по дълго живиУспех
There is no right or wrong, only fun or boring
Това на аватара ти Селена Гомез ли е?Първоначално написано от InloVeGirl27
GTA Stunting
Има пеперуди които живеят и по 12 месеца :P Ама аз нещо все попадам на някакви дефектни едноседмичниПървоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
^![]()
![]()
![]()
Всичко най-най за вас занапредПървоначално написано от InloVeGirl27
![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
За съжаление този човек ме разочарова и едва ли някога ще му простя....Просто не мога да осъзная колко глупава бях,но сега като че ли ми олекна.... Май и аз попадам все на дефектни пеперудки...
![]()
Съжалявам..Съчувствам ти
![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
Baby,винаги се случва такаНяма какво,не те е заслужавал!Макар,че аз съм любител на всички божии създания,от известно време набързо убивам тези скапани пеперуди(GG)
![]()
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Милата![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ами,няма какво да направим,но поне осъзнах,че наистина не ме заслужава още преди да е станало късно!![]()
+1Първоначално написано от w0sh
One 4 the money , two 4 the show