.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Безкрайната ми глупост

Незнам защо съм такава чак сама се ядосвам на себе си , но немога да се променя. Така историята е следната. Едно момче от компанията много ме харесваше , но аз него не и все не го отразявах. И на скоро когато разбрах , че си има приятелка и ми стана супер кофти и ми се иска сега да съм с него .Едно друго момче, което пък харесвах наскоро ми призна , че ме харесва и аз пък реших , че не го харесвам вече и го отрязах. И сегами е някакво много гадно и не знам какво да правя.
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Безкрайната ми глупост

Цитирай Първоначално написано от angel000
    Незнам защо съм такава чак сама се ядосвам на себе си , но немога да се променя. Така историята е следната. Едно момче от компанията много ме харесваше , но аз него не и все не го отразявах. И на скоро когато разбрах , че си има приятелка и ми стана супер кофти и ми се иска сега да съм с него .Едно друго момче, което пък харесвах наскоро ми призна , че ме харесва и аз пък реших , че не го харесвам вече и го отрязах. И сегами е някакво много гадно и не знам какво да правя.
    Режи си вените с лъжица !!!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    *постави тук спамерски пост с минимално отношение към въпроса и цинизми по адрес на автора*
    GTA Stunting

Така като те гледам, май не знаеш какво искаш, но го искаш веднага във възможно най-големи количества. Е, не може.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не можах да разбера ти и двамата ли си отрязала?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не, тя иска онзи, дето не може да го има.
    Типичен пример за: Не знам какво искам, ама го искам сега.

Колкото и да ми е мъчно да ти го кажа, си осъществила принципа: от двата стола, та на земята. Сърбай си попарата сега. И следващия път мисли малко с онова нещо между ушите ти. То не служи само за хубост.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Не, тя иска онзи, дето не може да го има.
    Типичен пример за: Не знам какво искам, ама го искам сега.

Колкото и да ми е мъчно да ти го кажа, си осъществила принципа: от двата стола, та на земята. Сърбай си попарата сега. И следващия път мисли малко с онова нещо между ушите ти. То не служи само за хубост.
    +1 Искала си го ама колко да си го искала като сега си сама. Е то по принцип е така - като нямаш нещо тогава го искаш и разбираш колко е ценно.

Град
    Варна
    Имах опит с една такава... госпожица.
    Господинът ходи подир задника й в продължение на година и половина, но тя се правеше на "дръж ми шапката". Нали, видиш ли, колко съм велика, той е влюбен и ще е покрай полата ми, когато си пожелая.
    Да, обаче в живота на момчето се върна една друга стара любов и бързо го накара да забрави другата. И какво се случи? Тя изведнъж реши, че той е любовта на живота й и трябва на всяка цена да си го върне.
    Знаете ли какво стана накрая? Момчето и старата любов се ожениха, а "госпожицата" все още влачи със стария си приятел, който я потупва от време на време. Ей, така от любов.
    Ако си беше опичала акъла на времето, вероятно сега щеше да е с един прекрасен човек, който прави всичко за жената, която обича.

Не ме разбирайте погрешно. Цял живот ще съм й благодарна, че е недорасла пикла, която не можа да реши навреме какво иска

Град
    Таити
    Емиии нормално като повечето момичета .... като ти вървят след дупенцето не са ти интересни ама като спрът и започваш да ги искаш.... разбери най-накрая какво искаш и се стреми към него
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Бургас
    Сама си си виновна

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Тука май усещам автобиографичен елемент.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

права си кофти се е получило ама дано си си извадила поуката!

п.п офф като се сетя, че и аз съм същата понякога..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Мега фен Аватара на Hilary_
    С първия ти е станало кофти, защото си свикнала да ти ходят по гъза .. за втория е същото и след като си разбрала, че ти е в кърпа вързан си се отказала .. не знаеш какво искаш и докато е така ще си сама! Не може да искаш само, а да не даваш от себе си и като вече не е твое ти ставало гадно .. а не ти ли беше гадно като ти ходеше по гъза, а ти си го резнала а? Д*ба ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да си мислела когато е трябвало. Много тъпо си постъпила, ама наистина тъпо Ако продължаваш на тоя принцип "искам този, който е най-недостижим и пренебрегвам този, който наистина ме харесва"..само ще страдаш.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ''на този свят има две безкрайни неща

човешаката глупост и вселената,като за второто не е ясно''

А.Айнщайн
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Извини се и на двамата zа държанието си и отсега нататък мисли два пъти, преди да кажеш нещо. Бъди наясно какво искаш !

омг

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Как го усети? Аз тей да се мъча да го скрия

Затова имам непоносимост към такива теми и такива... момичета (поради липса на друга дума).

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Как го усети? Аз тей да се мъча да го скрия

Затова имам непоносимост към такива теми и такива... момичета (поради липса на друга дума).
    всеки минава през това
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    mladost 1
    доста тъпо се е получило ма кво да правиш все пак сама си си виновна сяя пак ше се появи някой ма ако продължиш да повтаряш сушата грешка значи си много тъпа сори амаа така си е
    green day fan (rock)

Ти незнаеш какво искаш !
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Незнам какво да ти кажа,момиче ! глупаво си постъпила и то не веднъж. Ама дано поне от това,което се е случило си извадиш някаква поука .....

Като за начало, вземи да разбереш какво искаш. Защото ще стане още по-объркано. Не съм изпадала в такава ситуация, но сигурно е доста неловко. Но нали знаеш какво казват " чак когато загубиш нещо осъзнаваш колко е значело за теб".
    Имаш няколко варианта:
    1. Да говориш с момчето, което си отрязала.
    2. Да продължиш напред.
    Избора е твой.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Поредната кифла...

Това сигурно ще го израснеш. И аз преди бях така, ако ми хареса едно момче ще ми е интересно, ама като дойде и ми каже, че и той ме харесва и ми омръзваше (някак си нямаше интрига). По-интересно е докато ти се дърпа А за другото момче явно си на тоя принцип - няма да е с мен, ама няма да е и с друга.
    Наи-добре си намери друг и се дръж по-добре
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си