.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Поредната кифла...
    +100 Такива като тебе са най -опасни , никога незнаете какво иската ....

--------------------------------------------------------

Re: Безкрайната ми глупост

Цитирай Първоначално написано от angel000
    Незнам защо съм такава чак сама се ядосвам на себе си , но немога да се променя. Така историята е следната. Едно момче от компанията много ме харесваше , но аз него не и все не го отразявах. И на скоро когато разбрах , че си има приятелка и ми стана супер кофти и ми се иска сега да съм с него .Едно друго момче, което пък харесвах наскоро ми призна , че ме харесва и аз пък реших , че не го харесвам вече и го отрязах. И сегами е някакво много гадно и не знам какво да правя.

Леле такива най ги обичам,явно момчето е толкова глупаво да те харесва,ти само го водиш за носа.

Следващия път просто се замисли повече преди да отрежеш момче.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Имах опит с една такава... госпожица.
    Господинът ходи подир задника й в продължение на година и половина, но тя се правеше на "дръж ми шапката". Нали, видиш ли, колко съм велика, той е влюбен и ще е покрай полата ми, когато си пожелая.
    Да, обаче в живота на момчето се върна една друга стара любов и бързо го накара да забрави другата. И какво се случи? Тя изведнъж реши, че той е любовта на живота й и трябва на всяка цена да си го върне.
    Знаете ли какво стана накрая? Момчето и старата любов се ожениха, а "госпожицата" все още влачи със стария си приятел, който я потупва от време на време. Ей, така от любов.
    Ако си беше опичала акъла на времето, вероятно сега щеше да е с един прекрасен човек, който прави всичко за жената, която обича.

Не ме разбирайте погрешно. Цял живот ще съм й благодарна, че е недорасла пикла, която не можа да реши навреме какво иска
    По чистия път на логиката разбирам, че старата му любов го е зарязала и той е тръгнал след теб и съответно вниманието от нея отива към теб, тя се е почувствала като теб и е решила да опита да си го върне. Малко объркващо се изразих, но вярвам че ще разбереш.
    Моето мнение е, че е станало точно така както е трябвало да стане. Според мен човек, който ти върви прекалено много зад гъза и прави всичко за теб в един момент става скучен, тръпката се изгубва и почват да се навяват мислите за "несъвместимост на характерите", след което следва развод или раздяла. Не съм наясно със ситуацията, но според мен ще намериш правилния човек. Това, че си се почувствала прецакана не значи, че някога ще го заобичаш.

А до авторката... може да си ебеш майката.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Имах опит с една такава... госпожица.
    Господинът ходи подир задника й в продължение на година и половина, но тя се правеше на "дръж ми шапката". Нали, видиш ли, колко съм велика, той е влюбен и ще е покрай полата ми, когато си пожелая.
    Да, обаче в живота на момчето се върна една друга стара любов и бързо го накара да забрави другата. И какво се случи? Тя изведнъж реши, че той е любовта на живота й и трябва на всяка цена да си го върне.
    Знаете ли какво стана накрая? Момчето и старата любов се ожениха, а "госпожицата" все още влачи със стария си приятел, който я потупва от време на време. Ей, така от любов.
    Ако си беше опичала акъла на времето, вероятно сега щеше да е с един прекрасен човек, който прави всичко за жената, която обича.

Не ме разбирайте погрешно. Цял живот ще съм й благодарна, че е недорасла пикла, която не можа да реши навреме какво иска
    По чистия път на логиката разбирам, че старата му любов го е зарязала и той е тръгнал след теб и съответно вниманието от нея отива към теб, тя се е почувствала като теб и е решила да опита да си го върне. Малко объркващо се изразих, но вярвам че ще разбереш.
    Моето мнение е, че е станало точно така както е трябвало да стане. Според мен човек, който ти върви прекалено много зад гъза и прави всичко за теб в един момент става скучен, тръпката се изгубва и почват да се навяват мислите за "несъвместимост на характерите", след което следва развод или раздяла. Не съм наясно със ситуацията, но според мен ще намериш правилния човек. Това, че си се почувствала прецакана не значи, че някога ще го заобичаш.

А до авторката... може да си ебеш майката.
    Не си ми разбрал историята напълно
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си