ми да ти кажем висшето образование не е нищо особено. нищо не ти гарантира - нито добра работа, нито пари, нито нищо. просто е един плюс. в бълхария почти всеки има вече не едно, а цели 2 (е даже и мис грозил от перник имала 2)
ако е в харвард е друга работа, ама от су, ту, унсс, нбу и знайни и незнайни не значат много...

ако ще правиш бизнес или ти идва от вътре и си инициативен, напорист, иновативен и тн или не си, но имаш 5 икономики и бачкаш общак.
то си е до човека, има и без образование които имат хъс и правят неща, които висшистите не са и сънували. друг въпрос е, че с него можеш да се насочиш точно в областта където искаш да се развиваш - аз лично уча икономика (днеска направо разцепих на изпит по една икономика с моите знания ) и си ми е в кръвта търговията. има в потока 100 човека които го учат ама никога в живота си не са продали нещо с печалба или с такава цел.
тъй че забравих какво казвах и къде отиде въпроса, но висшето е и малко четка за егото. един висшист винаги може да каже че е нещо повече от другите и да му стане готино на душата че има диплома... дори и да е общак. по-добър общак от другите!

тва е