zai4enceto111, ако знаеш какво изпитвам въобще нямаше да можеш да го направиш.
Даже днес говорихме по телефона към 30 мин. тя ми се ядоса много, а аз исках само да ми даде 1 шанс. 1 шанс в който да й се докажа.
Смятам, че тя се опасява, че не иска да я нараня отново... Много я обичам. Постоянно мисля за нея. Даже тя днес като излезе за "работа", аз ще съм около нея макар и да я видя за 1 мин.
Чувствата ми са много силни към нея и тя трябва само да ми се довери, за да и покажа това което искам, това което зная, че ще и хареса, това което ще и тръпне...
Помолих я за 1 шанс в който ако видя, че нещата не вървят, сам ще се отдръпна, сам ще си кажа не...
тя не иска да ми го даде... никога не бих и сторил зло, не бих и помислил лошо...
не мога да се откажа... не е въпроса до това дали ще търся друга... докато бяхме скъсали съм излизал с доста ама доста момичета и нито 1 от тях не беше момиче, което да ми хване окото... въпреки, че бяха доста красиви...
Не съм до секс или нещо от тоя сорт... просто искам да си я върна... искам да и покажа нещата които не съм и показал , да направя нещата , които нямах време и т.н.
обичам я.. разбираш ли ме... искам да ми даде 1 шанс, ама незная как да я помоля... :S
Ходим в 1 фитнес, аз гледам да не стъпвам когато тя е в залата, защото ми е много гадно Тя ходи сигурно по обяд , аз ходя привечер или много рано сутрин.. както ще направя днес .. към 9:3о ще съм в залата, за да съм сигурен, че няма да се засечем
Toлкова я обичам, че даже си татуирах името й върху гърдите ми...
едит : не споменах, че тя е зодия лъв...
с много тежък характер, обаче когато е в добро настроение не може да познаеш, че е див звяр както са лъвовете