.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Голям фен Аватара на cveteto64

От двата стола на земята :?

Преди 2-3 дена празнувахме 18 годишнина на един приятел. Там бях с гаджето си. По принцип съм срамежлива ама като ми се услади глътката и ставам друг човек. Та така и стана незнайно как в следващия момент бях в другата стая и се целувах с друг, след партито сме се виждали веднъж с него, само си припомнихме момента и това беше. Мисля, че беше просто за една вечер и не трябва да обръщам такова внимание, че накрая от двата стола на земята нали..?
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Мисля, че трябва да спреш да си услаждаш на глътката.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Като не държите на алкохол, не пийте, за Бога...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Кой пък ти каза, че не държа... Просто ставам друга отпускам се, забавлявам се..Това не означава, че съм пияна..
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Град
    Варна
    И се натискаш с чужди мъже. На мен това не ми се вижда нормално.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Евалата.

Информативно, когато човек е под въздействието на алкохол, му падат задръжните и действа първосигнално, защото мозъчните импулсидействат бавно. Нещата, които човек прави като пиян са тези, които най-харесва.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    София
    Е ,не знам дали от двата стола ще паднеш на земята ,ама със сигурност мн гадно си изневерила на приятеля си и ако разбере Бог да ти е на помощ .
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    Кой пък ти каза, че не държа... Просто ставам друга отпускам се, забавлявам се..Това не означава, че съм пияна..
    Щом не можеш да се контролираш значи не държиш на алкохол
    Аз като видя че в дискотеката има някой който ме привлича просто не пия защото знам че след няколко питиета като ми паднат задръките мога да направя неща които в трезво състояние не бих. Човек я има тая глава за да мисли. Това че имаш гадже не значи че няма никога друг да те привлече, но след като си решила да си с него просто ще чакаш да ти мине и ще внимаваш какво правиш. Все пак за какво сте заедно ако ще си изневерявате всеки път като пийнете?

Град
    plovdiv
    Като знаеш че така става винаги,не ходи с гаджето си по купони!Мисля че на всички им се е случвало подобно нещо.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... Просто ставам друга отпускам се, забавлявам се..Това не означава, че съм пияна..
    Забавление е да се натискаш с друг, а в съседната стая да е гаджето ти .. интересни забавления си намирате ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами да, явно е било за една вечер. Доста си се изложила..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ... Просто ставам друга отпускам се, забавлявам се..Това не означава, че съм пияна..
    Забавление е да се натискаш с друг, а в съседната стая да е гаджето ти .. интересни забавления си намирате ..

Боже..
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Евалата.

Информативно, когато човек е под въздействието на алкохол, му падат задръжните и действа първосигнално, защото мозъчните импулсидействат бавно. Нещата, които човек прави като пиян са тези, които най-харесва.
    Йъп!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Варна
    Евалата.

Така е. Пияните и децата винаги говорят истината. Смешното е после, като започнеш да се оправдаваш, че това е било заради влиянието на алкохола, вместо да си признаеш, че всъщност точно това си искал.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Евалата.

Така е. Пияните и децата винаги говорят истината. Смешното е после, като започнеш да се оправдаваш, че това е било заради влиянието на алкохола, вместо да си признаеш, че всъщност точно това си искал.
    всичко, което каза LadyDi е самата истина

Ти си си виновна.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    Е ,не знам дали от двата стола ще паднеш на земята ,ама със сигурност мн гадно си изневерила на приятеля си и ако разбере Бог да ти е на помощ .
    То пък голяма изневяра!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    То пък голяма изневяра!
    Ами не ,не е голяма изневяра да се мляскаш с друг ,а в съседната стая да е гаджето ти -даже трябва да сме доволни ,че го правим Все пак т'ва си е един вид гавра с човека и ако научи за нея едва ли ще си каже : " То пък голяма изневяра " .
    П.П - знам ,че е било под влиянието на алкохол ,обаче т'ва не променя особено нещата.
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Град
    Таити
    Евалата.

Съгласен съм
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: От двата стола на земята :?

....Та така и стана незнайно как в следващия момент бях в другата стая и се целувах с друг..
    Не си се напивала, само веселичка, а? И кво ти е забавлението да се натискаш с друг, докато гаджето ти е оттатък. И ще кажеш е кво толкова и пак ще го направиш. Ами ако той се натиска с някоя, няма да ти е приятно. Ама кво ли ти обяснявам, то е ясно, че няма да се оправиш. Аз лично не мога да приема такова нещо.

Повече от фен Аватара на stylo
    Да бе като се знаете ,що п..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от peshost
    ....Та така и стана незнайно как в следващия момент бях в другата стая и се целувах с друг..
    Не си се напивала, само веселичка, а? И кво ти е забавлението да се натискаш с друг, докато гаджето ти е оттатък. И ще кажеш е кво толкова и пак ще го направиш. Ами ако той се натиска с някоя, няма да ти е приятно. Ама кво ли ти обяснявам, то е ясно, че няма да се оправиш. Аз лично не мога да приема такова нещо.
    Може би усещането , адреналина .....Според мен се е натискала с другия защото я е карал да се чувства някак си по-различно отколкото приятелят и Това е моята теза .

П.П. Не казвам ,че е правилно ,но понякога и такива неща се случват . Млади сме трябва да се забавляваме

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Може би усещането , адреналина .....Според мен се е натискала с другия защото я е карал да се чувства някак си по-различно отколкото приятелят и Това е моята теза .

П.П. Не казвам ,че е правилно ,но понякога и такива неща се случват . Млади сме трябва да се забавляваме
    Сигурно си прав, ама моята теза е друга.

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    То пък голяма изневяра!
    Ами не ,не е голяма изневяра да се мляскаш с друг ,а в съседната стая да е гаджето ти -даже трябва да сме доволни ,че го правим Все пак т'ва си е един вид гавра с човека и ако научи за нея едва ли ще си каже : " То пък голяма изневяра " .
    П.П - знам ,че е било под влиянието на алкохол ,обаче т'ва не променя особено нещата.
    Станалото,станало.ОК,но тя така се е панирала,че сякаш някой на сила я е накарал!Пък щом няма нищо да стане по-нататък да не го мисли и да не го повтаря,ако държи на приятеля си.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си