- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От двата стола на земята :?
Преди 2-3 дена празнувахме 18 годишнина на един приятел. Там бях с гаджето си. По принцип съм срамежлива ама като ми се услади глътката и ставам друг човек. Та така и стана незнайно как в следващия момент бях в другата стая и се целувах с друг, след партито сме се виждали веднъж с него, само си припомнихме момента и това беше. Мисля, че беше просто за една вечер и не трябва да обръщам такова внимание, че накрая от двата стола на земята нали..?
"Колкото повече, толкова повече..!"
Мисля, че трябва да спреш да си услаждаш на глътката.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като не държите на алкохол, не пийте, за Бога...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Кой пък ти каза, че не държа... Просто ставам друга отпускам се, забавлявам се..Това не означава, че съм пияна..Първоначално написано от Wrathchild
"Колкото повече, толкова повече..!"
И се натискаш с чужди мъже. На мен това не ми се вижда нормално.
Евалата.
Информативно, когато човек е под въздействието на алкохол, му падат задръжните и действа първосигнално, защото мозъчните импулсидействат бавно. Нещата, които човек прави като пиян са тези, които най-харесва.
Е ,не знам дали от двата стола ще паднеш на земята ,ама със сигурност мн гадно си изневерила на приятеля си и ако разбере Бог да ти е на помощ.
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Щом не можеш да се контролираш значи не държиш на алкохолПървоначално написано от cveteto64
![]()
Аз като видя че в дискотеката има някой който ме привлича просто не пия защото знам че след няколко питиета като ми паднат задръките мога да направя неща които в трезво състояние не бих. Човек я има тая глава за да мисли. Това че имаш гадже не значи че няма никога друг да те привлече, но след като си решила да си с него просто ще чакаш да ти мине и ще внимаваш какво правиш. Все пак за какво сте заедно ако ще си изневерявате всеки път като пийнете?
Като знаеш че така става винаги,не ходи с гаджето си по купони!Мисля че на всички им се е случвало подобно нещо.![]()
Забавление е да се натискаш с друг, а в съседната стая да е гаджето ти .. интересни забавления си намирате ..Първоначално написано от cveteto64
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами да, явно е било за една вечер. Доста си се изложила..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от Hilary_
Боже..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Йъп!Първоначално написано от w0sh
[size=7][b][u]fosse cos
Така е. Пияните и децата винаги говорят истината. Смешното е после, като започнеш да се оправдаваш, че това е било заради влиянието на алкохола, вместо да си признаеш, че всъщност точно това си искал.Първоначално написано от w0sh
всичко, което каза LadyDi е самата истинаПървоначално написано от LadyDi
![]()
Ти си си виновна.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
То пък голяма изневяра!Първоначално написано от ManiaSpiritY
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами не ,не е голяма изневяра да се мляскаш с друг ,а в съседната стая да е гаджето ти -даже трябва да сме доволни ,че го правимПървоначално написано от gia_sena_mono
Все пак т'ва си е един вид гавра с човека и ако научи за нея едва ли ще си каже : " То пък голяма изневяра " .
![]()
П.П - знам ,че е било под влиянието на алкохол ,обаче т'ва не променя особено нещата.
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Съгласен съмПървоначално написано от w0sh
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от Wrathchild
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не си се напивала, само веселичка, а? И кво ти е забавлението да се натискаш с друг, докато гаджето ти е оттатък. И ще кажеш е кво толкова и пак ще го направиш. Ами ако той се натиска с някоя, няма да ти е приятно. Ама кво ли ти обяснявам, то е ясно, че няма да се оправиш. Аз лично не мога да приема такова нещо.....Та така и стана незнайно как в следващия момент бях в другата стая и се целувах с друг..
Да бе като се знаете ,що п..Първоначално написано от Wrathchild
Може би усещането , адреналина .....Според мен се е натискала с другия защото я е карал да се чувства някак си по-различно отколкото приятелят иПървоначално написано от peshost
Това е моята теза .
П.П. Не казвам ,че е правилно ,но понякога и такива неща се случват . Млади сме трябва да се забавляваме![]()
--------------------------------------------------------
Сигурно си прав, ама моята теза е друга.Първоначално написано от BlueFace
![]()
Станалото,станало.ОК,но тя така се е панирала,че сякаш някой на сила я е накарал!Пък щом няма нищо да стане по-нататък да не го мисли и да не го повтаря,ако държи на приятеля си.Първоначално написано от ManiaSpiritY
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...