- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От двата стола на земята :?
Щом така се получава след употреба на алкохол, това означава, че истинската ти същност и подсъзнателните ти желания са такива. Не може да избягаш от това. Ако съм на мястото на приятеля ти ще ти разбия кратуната, но ако не съм... определено обичам такива като тебПървоначално написано от cveteto64
![]()
Temet Nosce
벨야카
Кой не обича леките момичета![]()
![]()
май само момчетата с сериозно връзки
и то не че не ги обичат а просто не могат да се възползват от тях...
There is no right or wrong, only fun or boring
Бах защо и на мене не ми се случват такиа работи като ми се услади глътката![]()
GTA Stunting
не си попаднал на точното място по точното време.... гледам тука в нашите общижития (Бургаските) пълен разврат цари... мацките загорели... 1-2 седмици не са се прибирали по градовете си и им трябват 200 грама за оправдание да ти налетят![]()
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Какво повече да иска човек
Нямам годинки мамка му да се добера до такива
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
хаххаха че на колко си години![]()
![]()
Пък и те там да не мислиш че личната карта ще ти искат.... толкова да е критично полужението че дори и за името няма да те питат
![]()
![]()
![]()
![]()
16 и 1/2Първоначално написано от Sladurcho
Ехх замечтах се покрай тия общежития
![]()
![]()
![]()
Схемата е проста минавате с още някой твой познат ако чуете музика едно друго => има купон => има неиздържали студентки => годините ти нямат значение стига да имаш приятна външност ! Ако някога ти се наложи да отиваш на такива места .. моя съвет е винаги с презервативи ... че тез не ги знаеш какви болести могат да имат...![]()
Приемам съвета ти... Тъкмо тая година от баницата ми се падна "секс" (без майтапПървоначално написано от Sladurcho
) туко виж съм изпаднал в такава ситуация
![]()
![]()