.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Guest
    Щастието се мери в... думи

Щастливите хора са общителни, а не самотни. Те обичат задълбочените разговори, а не повърхностните, установиха американски учени, цитирани от ЮПИ.

Психолози от университета на Аризона и от Вашингтонския университет в Сейнт Луис изследваха разликите в разговорите на щастливи и нещастните хора.

Те анализираха над 20 000 записа на доброволци, като ги разделиха основно на повърхностни и задълбочени разговори.

Анализът им показва, че щастливите по тяхна собствена преценка хора прекарват по-малко време сами и повече време в разговори с другите. Най-щастливите хора разговарят 70 процента по-дълго от най-нещастните.

Разлика между щастливите и нещастните има и във вида на разговорите. Щастливите посвещават два пъти повече време на задълбочени дискусии и една трета повече - на несериозни приказки.

07.03.2010
    http://curious.actualno.com/news_288110.html
    По всичко личи обаче, че трябва да се прави разлика между това кое е причината и кое е следствието

Цитирай Първоначално написано от clever
    мързи ни да говорим горкичките ...
    нас ни мързи да дишаме, пък к`во остава да говорим...

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    И от къде са го разбрали това? Много от приятелите ми говорят постоянно,,но естествено,,че поне половината от думите за деня ще са ни "Гледай си работата ма,,ку*во",,"Вари са нае*и некъде" и тем подобни.Аз пък много обичам да си говоркам и не се съмнявам,,че имам богат речник. :]

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    А това,че се ползват само 800 думи значи ли,че не знаем повече?То си го пише"Знаят 40 000 думи,но използват 800.Аз на ден не казвапо по 40 000 думи общо...
    П.С:Абсурд да кажа "Очарователно"

мислим абсолютно еднакво

__________________________________________________ ____

Oбичам те !

А в Китай на нашата възраст знаят да пишат общо 800 канджи йероглифа. Там сигурно са бавно развиващи се...
    Само на мен ли 800 думи за един ден ми се виждат дори много?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Това са пълни глупости. Аз на ден изговарям по 30 000 думи, а на смс пиша 800 А тези как могат да знаят колко думи казва един тийн за целия си ден Може би са взели някакъв борсук който 2 думи неможе да свърже

Аз изговарям по 3-4 пъти повече.

Да,и половинаат от тези думи за цветни изрази за нечия майка
    Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е когато се обърнеш ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!

аз пък си мисля че използвам повече от 700 .. не за друго просто обичам да си говоря

Град
    Anfield Road
    Като почнат да правят такива тъпи проучвания. Аз на ден ми се случва да не кажа и 100 думи, а друг ден мога да кажа и 10 000.. Пък и не знам с кви хора ги правят изследванията..

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    А това,че се ползват само 800 думи значи ли,че не знаем повече?То си го пише"Знаят 40 000 думи,но използват 800.Аз на ден не казвапо по 40 000 думи общо...
    П.С:Абсурд да кажа "Очарователно"

прав си
    If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent

емии марзи ни да говорим признавамее сии ..

Град
    WonderLand
    Това, че използваме 800 думи на ден, (което не важи за всеки тийнейджър) не означава, че знаем само толкова. Между приятелите и семейството можем да си говорим по- простичко, няма нужда от допълнителни локуми. При писане на есета, съчинения, интерпретации и т.н си проличава колко ти е богат речника.
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

еМ може и да е така :d ,но ако се замислим дали има и положината думи от тези 800 които да са български?? :P
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    И половината от тях са не пълни.. Сешаш се ?

Хах, а кой ги е броил та знаете точно колко думи?

Град
    София, България
    Очаквам такова проучване за "по-зрелите" хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си