Ще карам накратко. Всичко започна преди около 3 години когато се запознах с въпросното момиче. И така ден за ден излизахме заедно нашата компания с тяхната докато неразбрахме ,че пооделно неможем и станахме неразделни. Влюбих се във въпросното момиче преди около половин година +месец , два да кажем. В Началото непризнавах това но после всичко си излезна на яве (тя разбра какво изпитвам към нея). Попитах я дали иска да ходим тя каза "добре можеш ли да ми обясниш как за половин година ти се влюби в мен". Обясних и ,че с времето човек се променя почва да гледа на нещата по друг начин почва да мисли за неща за който даже и преди не си е помислял. Тя каза да така е но нещо немога да проумея как се е получило. Аз и казах помисли си не те карам на сила и тя каза ,добре ще помисля. Преди седмица ходихме на дискотека заедно и тя почна да танцува с едно момче с което аз си имах зимане даване и леко го понабих . После като си тръгвахме тя ми каза развали ми цялата вечер и още какви ли не глупости ми наговори. На сутринта като станах разбрах ,че съм направил грешка като съм набил момчето и и се извиних. Тя каза добре приемам извинението и неискъм да ми бъркаш в живота той си е мой ти не ме притежаваш и не искъм повече това да се повтаря. Отговорих и добре прави каквото искаш няма да се бъркам повече в това което правиш. И ето ме днес се чуда вече какво да направя и все още съм влюбен в нея