.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

как да постъпя

зн аз сега излизам с 1 момче, от скоро и то ме харесва и иска нещо по-сериозно, но аз още не съм готова.хубаво ми е когато излизам с него, но все още нямам толкова силни чувства, за по.сериозно обвързване.и ме е страх ако продължим да излизаме и не дойдат чувствата ще трябва да го отрежа.. и си чудя да опитам ли да продължа с него да излизам,защото по-нататък може да изпитам нещо по-силно към него или още от сега да му кажа да спрем,защото аз не съм готова.. само ме е страх да не избързам да го зарежа и после да съжелявам... МОЛЯ за съвет

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    тва да не ти е брак, че да не си готова за това!?
    според теб как стават връзките? на единия другия му е симпатичен, излизат заедно, ако и другия почне да харесва първия, стават приятели, или тръгват заедно
    опознайте се, ако не си допадате просто се разделете и това е.... никой не е имал силни чувства след първо запознанство с другия
    защо трябва да го режеш ако дойдат чувствата? на колко години си?

Ти искаш да се влюбиш в него и тогава да станете гаджета ли? Ебаси глупавите деца...

ьбе просто не искам да стане така да го зарежа и той да страда.. но от опит глава не боли.. на 18 год. съм

Град
    /dev/null
    имала ли си НЯКАКВО гадже преди?!

Град
    plovdiv
    Дай му шанс!Евала че не си го отрязала веднага!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Да знаеш, че никой не чака вечно.

Град
    Пловдив
    На 18 и пускаш толкова малумна тема ... Вече взимам да се отчайвам :/

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Marinchety
    На 18 и пускаш толкова малумна тема ... Вече взимам да се отчайвам :/
    тя или е на 13 и лъже, или мисли като 13 годишна
    едно от двете.....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Еми кажи му, че го приемаш за сега само като приятел ..

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от malkazlatna
    ьбе просто не искам да стане така да го зарежа и той да страда.. но от опит глава не боли.. на 18 год. съм
    като не искаш му кажи как стоят нещата и тва е...
    <N>

абе аз питам за съвет кви са тия 13 годишна и некви такива? просто не искам момчето да страда, защото съм имала подобен случай

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    УЧЕБНИК ПО ГРАМАТИКА!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ако ти е приятно с него къв е проблема ?!?! Не виждам при4ина да не искаш да сте заедно те 4уствата в на4алото обикновено не са оби4 никога не знаеш какво ще излезе и колко ще продължи.

Защо мислиш ,че като продължиж с него ще се превърне в нещо огромна никога не зависи само от твойте чувства а и на него аз не мисля ,че само защото ти си решила ,че така ще стане,и при него ще се усети същия напън......Продължи да излизаш с него защото това са най хубавите моменти от живота...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    баси точките човек
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ще си стоиш сама тогава.

Град
    Таити
    Поредното зле
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    И като изпиташ нещо повече какво ще се случи?? Не те разбирам... Кухо парче

--------------------------------------------------------

offfffffffffffffff,ae mahaite temata,to 4ovek da ne popita ne6to..bahti idiotite,6toto e nai lesno da se praite na interesni,..

щом ти е хубаво да излизаш с него няма смисъл да се отдалечаваш само защото не изпитваш същите чусва,които той изпитва към теб .. кажи му,че не искаш да избързвате и че времето ще покаже .. според мен няма смисъл да прекраттяваш отношенията си с него.

ъ-ъ... и аз бях в няква подобна ситуация преди два месеца. целувахме се със сегашната ми приятелка на рождения и ден(тогава почти не се познавахме). не бях наясно какво чувствам, хем исках да съм с нея в някаква степен, но не достатъчно категорично, и не исках да се окаже, че ще бъде наранена накрая. говорих с нея, обясних и как се чувствам. тя разбра. минаха няколко дни, изясних се със себе си, казах и че искам да сме заедно. и сега сме заедно
    това, което искам да ти кажа е, че според мен трябва да говориш с момчето, да му обясниш чувствата си и да опитате
    REGGAE BOOM <3

аз съм говорила с него, той е на ясно, но той няма да ме чака вечно и аз все да не знам.. ние мн се сближихме тая седмица и не мога постоянно да отлагам и да не му казвам аз мисля, че искам да съм с него но мн малко го познавам, освен тва ако се обвържем ще трябва да излизам с неговата компания и ме е страх,че като не ги познавам няма дя имаме общи теми на разговор и може да не ме харесат и това да осложни нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си