.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: ДРУГАТА...

Град
    BurgasS

ДРУГАТА...

Бях близо месец с едно момче,разбирахме се много добре излизахме,но нещо започна да се променя в него в последните 4 дни.Да не ми звъни и да се дърпа от мен някак си.Виждахме се всеки ден даже му правих свирки доста пъти и се eбахме веднъж.Снощи обаче разбрах,че има някаква друга от една седмица.Бясна съм не мога да си намеря място от яд Не мога да кажа че съм го обичала,но ми е омръзнало от такива долни боклуци
    Просто ви споделям.Как да го наредя хубаво така че да ме помни цял живот?Как да му направя на пук на този глупак?МРАЗЯ ГООООООООООО!!!!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Откажи му свирката следващия път.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    BurgasS
    Познаваме се от години а и той от много време искаше да е с мен,имаме си доверие,а и той в никакъв случай няма да тръгне да го разправя това и да ме изкарат някаква курва ама чак това не го бях очаквала

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Може другата да е по-добра от теб в онзи тънък занаят.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Този раздел ме депресира
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Hilary_
    Получил е това, което иска сега каквото и да правиш "за да му стане гадно" няма да се получи ..

Град
    BurgasS
    И също така излишно съм го предупредила това копеле да търси каде да се крие ако някой разбере за свирките и другото но още ме е яд ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Свирка, иначе нема бонбонки.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ся къде е проблема - че си му правила свирки или че въпреки това той те е зарязал?

Отмъщението е супер долна постъпка, за малки душички

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ако си мислиш, че ще ти стане по - хубаво като му отмъстиш.. Само ще залъгваш себе си, че ти е минало, но съвестта ти ще те гризе яко.. И не забравяй, че кфот ида праиш няма да му стане тъпо при положение, че е получил от теб, това което иска ;]]
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Искал е , нае*ал те е ! Получил е каквото иска и си е намерил друга. Каквото и да направиш,вече е все 1 .

Град
    BurgasS
    Знам,че нищо няма да направя така ,но искам да ми олекне някак си.Реве ми се направо от яд

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Получил е това, което иска сега каквото и да правиш "за да му стане гадно" няма да се получи ..
    И аз мисля така..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Е..както казаха и преди мен-постигнал е целта си.Не си му интересна повече,приеми го.Поне не си изпитвала нищо към него,че да се чувстваш наранена...заебана да,но наранена не.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен
    Игнорирай го и ти също.Изтрий го от телефона,скайп,където и да е.Това е най-доброто решение.
    П.П.Ако все пак искаш да му направиш гадно,драсни му смс,че нищо не става от него в леглото Това в кръга на шегата де.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Извинявай,просто ми напомни на нещо
    Брях,брях

Град
    BurgasS
    Повече няма да се занимавам като го видя подминавам и това е само да не земе да разправя,че съм му правила свирки вчера а неска вече не се обаждам.

Голям фен Аватара на maistorluk
    кастрирай го

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    ...Поне не си изпитвала нищо към него,че да се чувстваш наранена...заебана да,но наранена не.
    За някои хора това да те заебат и да смажат егото ти е по-гадно, отколкото да наранят чувствата ти.

deni, значи не разбрах ти ходила ли си с него или не? Защото, ако си ходила те разбирам защо сега те е яд, че е избрал друга пред теб, но едно не мога да разбера - защо да не казва, че си му правила свирки. Първо, 99 % съм сигурна, че вече е казал на близките си приятели, които пък са казали на своите приятели и т.н. И второ, вие ако сте били гаджета си е ваша работа какво сте правили докато сте ходили. Кво срамно има?
    А ако не си ходила с него и само сте се е*али и т.н., тогава няма смисъл да му се ядосваш, защото той не може да те зареже без дори да е ходил с теб.
    Капиш?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    ...Поне не си изпитвала нищо към него,че да се чувстваш наранена...заебана да,но наранена не.
    За някои хора това да те заебат и да смажат егото ти е по-гадно, отколкото да наранят чувствата ти.

deni, значи не разбрах ти ходила ли си с него или не? Защото, ако си ходила те разбирам защо сега те е яд, че е избрал друга пред теб, но едно не мога да разбера - защо да не казва, че си му правила свирки. Първо, 99 % съм сигурна, че вече е казал на близките си приятели, които пък са казали на своите приятели и т.н. И второ, вие ако сте били гаджета си е ваша работа какво сте правили докато сте ходили. Кво срамно има?
    А ако не си ходила с него и само сте се е*али и т.н., тогава няма смисъл да му се ядосваш, защото той не може да те зареже без дори да е ходил с теб.
    Капиш?
    Ходихме даже аз не бих го нарекла и ходене ама...
    Правили сме анален и вагинален освен свирките,каза че много му харесало и ще си остане наша тайна.Дори се разбрахме преди няколко дена да ходим в една къща да го правим пак,оговорихме се кога къде и ми каза че ще ми се обади на другия ден да се разберем със сигурност.На другия ден обаче нито ме потърси нито ми отговори.От тогава не ме е търсил.Не е такова момче просто от него не съм го очакваала.А за свирките и eбането на никой няма да каже сигурна съм пък и тая въпросната ако го разбере едва ли ще остане с него

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    +1
    Memento mei, memini tui!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Продължи си напред и вече мисли кво и с кого праиш ((;..

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    ...
    Правили сме анален и вагинален освен свирките,каза че много му харесало и ще си остане наша тайна.Дори се разбрахме преди няколко дена да ходим в една къща да го правим пак,оговорихме се кога къде и ми каза че ще ми се обади на другия ден да се разберем със сигурност.На другия ден обаче нито ме потърси нито ми отговори.От тогава не ме е търсил.Не е такова момче просто от него не съм го очакваала.А за свирките и eбането на никой няма да каже сигурна съм пък и тая въпросната ако го разбере едва ли ще остане с него
    Еми честно да ти кажа явно не си го преценила правилно. Не мисля, че изобщо имаш представа какъв е той. Хората, когато имат изгода от нещо веднага стават добрички, милички и готини. Той просто те е използвал за секса, не е искал сериозна връзка, само ти си си мислила, че е твой. И сега когато си е намерил друго момиче вече не те търси. Да не ти пука. Следващият път, когато тръгнеш да правиш нещо с някого първо се увери, че той излиза с теб като с гадже, а не като със секс играчка.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    ...
    Еми честно да ти кажа явно не си го преценила правилно. Не мисля, че изобщо имаш представа какъв е той. Хората, когато имат изгода от нещо веднага стават добрички, милички и готини. Той просто те е използвал за секса, не е искал сериозна връзка, само ти си си мислила, че е твой. И сега когато си е намерил друго момиче вече не те търси. Да не ти пука. Следващият път, когато тръгнеш да правиш нещо с някого първо се увери, че той излиза с теб като с гадже, а не като със секс играчка.
    Познавам го много добре и може би за това се хванах с него.Познаваме се от години и той отдавна ме харесваше,но той тогава не ме вълнуваше особено.И приятелките му знам и с всички е имал сериозна връзка,явно на мен искаше само да потренира за другата.Дории имам съмнения че не е водил сексуален живот до сега и искаше да се понаучи на мен.

Толкова ли си наивна или просто се преструваш ? (моля те кажи ми, че се преструваш)
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си