- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДРУГАТА...
Бях близо месец с едно момче,разбирахме се много добре излизахме,но нещо започна да се променя в него в последните 4 дни.Да не ми звъни и да се дърпа от мен някак си.Виждахме се всеки ден даже му правих свирки доста пъти и се eбахме веднъж.Снощи обаче разбрах,че има някаква друга от една седмица.Бясна съм не мога да си намеря място от ядНе мога да кажа че съм го обичала,но ми е омръзнало от такива долни боклуци
Просто ви споделям.Как да го наредя хубаво така че да ме помни цял живот?Как да му направя на пук на този глупак?МРАЗЯ ГООООООООООО!!!!!!![]()
![]()
![]()
Откажи му свирката следващия път.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Познаваме се от години а и той от много време искаше да е с мен,имаме си доверие,а и той в никакъв случай няма да тръгне да го разправя това и да ме изкарат някаква курва ама чак това не го бях очаквала![]()
Може другата да е по-добра от теб в онзи тънък занаят.![]()
Този раздел ме депресира
Получил е това, което иска сега каквото и да правиш "за да му стане гадно" няма да се получи ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И също така излишно съм го предупредила това копеле да търси каде да се крие ако някой разбере за свирките и другото но още ме е яд ...
Свирка, иначе нема бонбонки.
Ся къде е проблема - че си му правила свирки или че въпреки това той те е зарязал?
Отмъщението е супер долна постъпка, за малки душички![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако си мислиш, че ще ти стане по - хубаво като му отмъстиш.. Само ще залъгваш себе си, че ти е минало, но съвестта ти ще те гризе яко.. И не забравяй, че кфот ида праиш няма да му стане тъпо при положение, че е получил от теб, това което иска ;]]
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Искал е , нае*ал те е ! Получил е каквото иска и си е намерил друга. Каквото и да направиш,вече е все 1 .
Знам,че нищо няма да направя така ,но искам да ми олекне някак си.Реве ми се направо от яд![]()
И аз мисля така..Първоначално написано от Hilary_
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е..както казаха и преди мен-постигнал е целта си.Не си му интересна повече,приеми го.Поне не си изпитвала нищо към него,че да се чувстваш наранена...заебана да,но наранена не.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Игнорирай го и ти също.Изтрий го от телефона,скайп,където и да е.Това е най-доброто решение.
П.П.Ако все пак искаш да му направиш гадно,драсни му смс,че нищо не става от него в леглотоТова в кръга на шегата де.
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай,просто ми напомни на нещо![]()
Брях,брях
Повече няма да се занимавам като го видя подминавам и това е само да не земе да разправя,че съм му правила свирки вчера а неска вече не се обаждам.![]()
За някои хора това да те заебат и да смажат егото ти е по-гадно, отколкото да наранят чувствата ти.Първоначално написано от NeverTheSame
deni, значи не разбрах ти ходила ли си с него или не? Защото, ако си ходила те разбирам защо сега те е яд, че е избрал друга пред теб, но едно не мога да разбера - защо да не казва, че си му правила свирки. Първо, 99 % съм сигурна, че вече е казал на близките си приятели, които пък са казали на своите приятели и т.н. И второ, вие ако сте били гаджета си е ваша работа какво сте правили докато сте ходили. Кво срамно има?
А ако не си ходила с него и само сте се е*али и т.н., тогава няма смисъл да му се ядосваш, защото той не може да те зареже без дори да е ходил с теб.
Капиш?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ходихме даже аз не бих го нарекла и ходене ама...Първоначално написано от loliii
Правили сме анален и вагинален освен свирките,каза че много му харесало и ще си остане наша тайна.Дори се разбрахме преди няколко дена да ходим в една къща да го правим пак,оговорихме се кога къде и ми каза че ще ми се обади на другия ден да се разберем със сигурност.На другия ден обаче нито ме потърси нито ми отговори.От тогава не ме е търсил.Не е такова момче просто от него не съм го очакваала.А за свирките и eбането на никой няма да каже сигурна съм пък и тая въпросната ако го разбере едва ли ще остане с него![]()
+1Първоначално написано от Hilary_
Memento mei, memini tui!
Продължи си напред и вече мисли кво и с кого праиш ((;..
Еми честно да ти кажа явно не си го преценила правилно. Не мисля, че изобщо имаш представа какъв е той. Хората, когато имат изгода от нещо веднага стават добрички, милички и готини. Той просто те е използвал за секса, не е искал сериозна връзка, само ти си си мислила, че е твой. И сега когато си е намерил друго момиче вече не те търси. Да не ти пука. Следващият път, когато тръгнеш да правиш нещо с някого първо се увери, че той излиза с теб като с гадже, а не като със секс играчка.Първоначално написано от deni15
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Познавам го много добре и може би за това се хванах с него.Познаваме се от години и той отдавна ме харесваше,но той тогава не ме вълнуваше особено.И приятелките му знам и с всички е имал сериозна връзка,явно на мен искаше само да потренира за другата.Дории имам съмнения че не е водил сексуален живот до сега и искаше да се понаучи на мен.Първоначално написано от loliii
Толкова ли си наивна или просто се преструваш ? (моля те кажи ми, че се преструваш)
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?