Цитирай Първоначално написано от loliii
Цитирай Първоначално написано от deni15
Цитирай Първоначално написано от loliii
...
Ходихме даже аз не бих го нарекла и ходене ама...
Правили сме анален и вагинален освен свирките,каза че много му харесало и ще си остане наша тайна.Дори се разбрахме преди няколко дена да ходим в една къща да го правим пак,оговорихме се кога къде и ми каза че ще ми се обади на другия ден да се разберем със сигурност.На другия ден обаче нито ме потърси нито ми отговори.От тогава не ме е търсил.Не е такова момче просто от него не съм го очакваала.А за свирките и eбането на никой няма да каже сигурна съм пък и тая въпросната ако го разбере едва ли ще остане с него
Еми честно да ти кажа явно не си го преценила правилно. Не мисля, че изобщо имаш представа какъв е той. Хората, когато имат изгода от нещо веднага стават добрички, милички и готини. Той просто те е използвал за секса, не е искал сериозна връзка, само ти си си мислила, че е твой. И сега когато си е намерил друго момиче вече не те търси. Да не ти пука. Следващият път, когато тръгнеш да правиш нещо с някого първо се увери, че той излиза с теб като с гадже, а не като със секс играчка.
Познавам го много добре и може би за това се хванах с него.Познаваме се от години и той отдавна ме харесваше,но той тогава не ме вълнуваше особено.И приятелките му знам и с всички е имал сериозна връзка,явно на мен искаше само да потренира за другата.Дории имам съмнения че не е водил сексуален живот до сега и искаше да се понаучи на мен.