.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

не ми става

Здравейте,
    имам един въпрос към специалистите
    та проблема ми е, че нямам качествена ерекция или не ми става както трябва-както когато бях по-малак - тогава само докато го пипнех и беше камък, а сега иска молитви
    Сега съм на 20 и няколко години и незнам на какво се далжи това - дали е от стрес и притеснение или ще ставам импотентен

Това също много ми пречи когато имам възможност да си хвана момиче за една вечер, понеже се притеснявам дали изобщо ще ми стане или дали ще се изложа

иначе не съм вземал никакви виагри и подобни и не смятам да вземам лекарства и помощни медикаменти, просто искам да знам дали е нормално и на какво се дължи

Нисък тестостерон...

Мега фен Аватара на Neon
    Ако е увиснал като дъждовен чевей на кука си в лошо положение

ахахаах не е увиснал като дъждовен чевей

исках мнение на специалист не да ми се подигравате тука
    преди май бях засичал разни лекари тук

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пиши лично съобщение на batkodoki.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ходи на ЛЕКАР

еми не ми е удобно да занимавам човека даже на лички, ако види темата сигурно ще си даде мнението
    пък по лекари не ми се ходи, не е изобщо да не ми става просто не е както искам

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от lljio
    пък по лекари не ми се ходи, не е изобщо да не ми става просто не е както искам
    Може причината за това да е в главата ти, да се преуморяваш /психически/, да се притесняваш от някоя част от тялото ти, да се тревожиш, че няма да го вдигнеш и наистина да не го вдигнеш.... Може би половинката ти те е "нагрубила" по този повод и се притесняваш как ще се представиш....
    Причини много. Ако решиш да потърсиш квалифицирана помощ, се ориентирай към андролог.
    Пожелавам ти късмет!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Земи Трибестан да ти се вдигне самолета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си