.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Трябва ми съвет.

та така..с едно много мило момче се запознахме в нета,излезнахме 2 пъти и беше супер.По вси4ко ли4е6е че ме харесва а аз не бях сигурна 4е го наресвам...минаха 1-2 седмици а той така и не ми предложи въпреки че си беше признал че ме харесва...защо може да е станало така

П.П.: Извинете ако имa грешки. Благодаря предварително
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Може би защото не си му дала знак, че и ти го харесваш и той не е сигурен дали няма да го одрежеш..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Голям фен Аватара на one
    Не е нужно след няколко срещи да ти предложи, може и да иска те опознае преди да има нещо по-специално с теб.

случвало ми се е

Град
    plovdiv :)
    еми щото сте се запознали в нета естествено...Излез на улицата и си намери свестен човек

Цитирай Първоначално написано от ivankooo
    еми щото сте се запознали в нета естествено...Излез на улицата и си намери свестен човек
    и кво като сме се запозняли в нета ако се запозная и станем фр с тебе примерно пак ли ще кажеш да си намеря свестен щото ти не си? тва което се опитвам да кажа е означава ли че щом съм се запознала с него в нета не е свестен?! Тва критерий ли е?!
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

А значи щом е по нета, човека не е свестен ? пф.. Нали се жидат къв е пробелма.. По твоята логика и ти не си цвете за мирисане щом сърфираш в интернет .. Голмя логика вадиш..

П.П. По темата.. аз ти казах може да се притеснява да не до одрежеш или както се изразиха и другите, може би иска да те опознае повече Не бързай, ако те харесва наистина ще ти предложи
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Еми както вече казаха,може да иска да те опознае повече.. ..Не знам = изчакай още малко..Пък може и ти да му кажеш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    А значи щом е по нета, човека не е свестен ? пф.. Нали се жидат къв е пробелма.. По твоята логика и ти не си цвете за мирисане щом сърфираш в интернет .. Голмя логика вадиш..

П.П. По темата.. аз ти казах може да се притеснява да не до одрежеш или както се изразиха и другите, може би иска да те опознае повече Не бързай, ако те харесва наистина ще ти предложи
    Благодаря за любезния отговор..ако имаше повече хора като теб тук..
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Щот се прайш на важна и не му показваш,че и ти имаш чувста...а пък искаш нещо...аман от объркани лапартии начи!

Град
    Антиохия
    Защо ти не му предложиш ? Винаги момчето трябва да ви предлага . ХА ... Не мерси , на мен ми писна честно казано . Ако го харесваш му го кажи , от това губене на време може би ще го загубиш .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Може би защото не си му дала знак, че и ти го харесваш и той не е сигурен дали няма да го одрежеш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си