- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми съвет.
та така..с едно много мило момче се запознахме в нета,излезнахме 2 пъти и беше супер.По вси4ко ли4е6е че ме харесва а аз не бях сигурна 4е го наресвам...минаха 1-2 седмици а той така и не ми предложи въпреки че си беше признал че ме харесва...защо може да е станало така
П.П.: Извинете ако имa грешки. Благодаря предварително![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Може би защото не си му дала знак, че и ти го харесваш и той не е сигурен дали няма да го одрежеш..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Не е нужно след няколко срещи да ти предложи, може и да иска те опознае преди да има нещо по-специално с теб.
случвало ми се е
еми щото сте се запознали в нета естествено...Излез на улицата и си намери свестен човек
и кво като сме се запозняли в нета ако се запозная и станем фр с тебе примерно пак ли ще кажеш да си намеря свестен щото ти не си?Първоначално написано от ivankooo
тва което се опитвам да кажа е означава ли че щом съм се запознала с него в нета не е свестен?! Тва критерий ли е?!
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
А значи щом е по нета, човека не е свестен ? пф.. Нали се жидат къв е пробелма.. По твоята логика и ти не си цвете за мирисане щом сърфираш в интернет .. Голмя логика вадиш..Първоначално написано от ivankooo
П.П. По темата.. аз ти казах може да се притеснява да не до одрежеш или както се изразиха и другите, може би иска да те опознае повечеНе бързай, ако те харесва наистина ще ти предложи
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Еми както вече казаха,може да иска да те опознае повече..![]()
..Не знам = изчакай още малко..Пък може и ти да му кажеш
![]()
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Благодаря за любезния отговор..ако имаше повече хора като теб тук..Първоначално написано от izlishna
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Щот се прайш на важна и не му показваш,че и ти имаш чувста...а пък искаш нещо...аман от объркани лапартии начи!
Защо ти не му предложиш ? Винаги момчето трябва да ви предлага . ХА ... Не мерси , на мен ми писна честно казано. Ако го харесваш му го кажи , от това губене на време може би ще го загубиш .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Първоначално написано от izlishna